Skócia
21:002024. június 23.
Magyarország
Svájc
21:002024. június 23.
Németország

Exkluzív interjú: Súlyos vádak kerültek elő, mit csinált Magyar Péter édesapja a saját rokonával + videó

2024. május 28. 16:03

A Mandinernek szólalt meg először Molnár Miklós, akit Magyar Péter nagybátyja és édesapja megkárosított. Molnár a lapnak megerősítette azt is, hogy Magyar Péter pont úgy bánt volt feleségével, ahogyan ő arról beszámolt korábban.

2024. május 28. 16:03
null

Nyitókép: Kisbenedek Attila/AFP

„Tönkretették a családomat, és fenyegettek” – így elevenítette fel a Magyar családban töltött éveit a Mandinernek Molnár Miklós, Magyar Péter unokatestvérének volt férje. A férfi csaknem tíz évvel ezelőtt alapított közös pálinkafőzdét Magyar Péter nagybátyjával, Magyar Józseffel. A cég jogi tanácsadója pedig Magyar Péter édesapja, Magyar István volt. Molnár Miklós az évek alatt több mint 80 millió forintot fektetett ebbe a vállalkozásba, azonban állítása szerint Magyar József és Magyar István ezt az összeget saját kezükre játszották, a vállalkozás tulajdonában álló ingatlanokat saját nevükre íratták. 

Molnár Miklós szerint a Magyar család lopott, csalt sikkasztott és közokiratot is hamisított a családi vállalkozással összefüggésben. Az ügyben jelenleg nyomozás zajlik. 

A Magyar család egy dologban egységes: agresszívek és hataloméhesek” 

– fogalmazott Molnár Miklós. A férfi most az állítja: őt rendszeresen fenyegették. Molnár Miklós szerint Magyar Péter mindvégig tudott a vállalkozásban történt törvénytelenségekről és többször segített is édesapjának. Magyar Péter most a Mandiner kérdése azt állította utoljára 10 éve találkozott Molnár Miklóssal, a pálinkafőzdével kapcsolatos kérdésekre nem válaszolt, és felszólította a riportert: 

Ne feszítse a húrt!” 

Az ügyben a Mandiner kereste Magyar Péter nagybátyját is, Magyar József azonban a stábunk kérdéseire nem válaszolt. 

Frissítés:

Cikkünkre időközben a TISZA Párt alelnöke, EP-listavezetője is reagált. A Facebookon közzétett írását változtatás nélkül közöljük:

„A propaganda szintet lépett. Most épp az unokatestvérem legalább 5 éve nem látott volt férje hazugságait kezdték el terjeszteni. Az illető, Molnár Miklós jó pár éve elhagyta az unokatestvéremet és az akkor még pár éves közös gyereküket. A nagybátyámmal közös cégét pedig ellehetetlenítette. Molnár Miklós ma – nyilván jó pénzért – valótlanságok sorozatát állította a propagandamédiának és abba engem is belekevert, úgy hogy amint említettem 5 éve legalább nem láttuk egymást. A gyalázatos rágalmak miatt természetesen őt és a hazugságokat terjesztő minden sajtóterméket feljelentem. Molnár Miklósnak egyébként csak kétes üzleti ügyei voltak, lehet, hogy ezekkel zsarolják éppen. Családon belüli erőszakról meg éppen az unokatestvérem tudna mesélni….Azért az jól látszik, hogy a hatalom retteg és a következő napokban a legképtelenebb hazugságoktól sem fognak visszariadni. Úgy vannak vele, hogy a bíróság által később megítélt kártérítéseket úgyis adófizetői pénzből fogják kifizetni.”

***

További részletek pénteken 17.50-tól a Hír TV-n.

 

 

Töltődjön fel a Mandinerrel!

Összesen 430 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-95
2024. június 21. 14:09
🍓 ️ ­É­­r­­­t­­é­­k­­e­­­l­­d­­­ ­a­­ ­­s­z­e­­­x­­i­ ­p­u­­n­c­­­i­­m­­­a­­­t­­­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­­.­­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­.­𝐅­𝐔­­𝐍
Reszelő Aladár
2024. június 02. 09:11
MP egy társadalmi kísérlet arra, hogy megnézzék, meddig lehet feszíteni a morális húrt egy jelöltnek önmaga, családja és támogatói viselt dolgaival kapcsolatban. Odáig jutottunk, hogy MP követő szerint a kegyelmi ügy nyomán kb az egész Fidesz pártot kellett volna felszámolni, míg a messiásuk simán lehet egy arrogáns, pökhendi nőabuzáló. Egy olyan karakter, amilyenek miatt az egész NER-t benzinnel locsolnák le és gyújtanák fel. Illetve másokat ennél sokkal gyengébb vádakkal is metooznának szét.
Isten jobb keze
2024. június 01. 12:49
A fideszes kommenteket elnézem az kut sz eszembe hogy még mindig nagyon sok a gondolkodásra képtelen ember! És még ezek szavaznak is! Itt nem az a baj hisznek a retkes nyakú orbánnak, ha nem inkább az, hogy ha orbán kilopja a szemüket akkor őt istenitik!
gekk
2024. május 29. 21:03
Súlyos vádak kerültek elő orbittal szemben. Orbitunk az emberek pénzét, a közpénzt sajátjaként kezelve vásárolja fel a családtagja és haverjai által gründolt építményeket, ezzel egyben kitömve és a csődtől megmentve őket. Szükség ezekre? Semmi. Persze ez orbitot sohasem akadályozta meg, hogy a közpénz, titkosítva, sunyin, elveszítse közpénz jellegét átvándoroljon saját vagy haveri zsebekbe.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!