Lavrov: Az amerikaiak azt remélik, hogy az illegitim neonáci kijevi rezsim segítségével legyőzik Oroszországot, de közben eszkalációra készítik fel Európát

2024. szeptember 28. 21:14

A külügyminiszter rámutatott a Nyugat azon törekvésének veszélyeire, hogy egy atomhatalommal próbálnak győzelemig harcolni.

2024. szeptember 28. 21:14
Sergey Lavrov, Minister For Foreign Affairs Of The Russian Federation

Nyitókép: John Lamparski / NurPhoto / AFP

Szergej Lavrov orosz külügyminiszter szombaton az ENSZ-ben figyelmeztetett, hogy értelmetlen figyelmen kívül hagyni az Ukrajnával kapcsolatos békejavaslatok alternatíváit, és rámutatott a Nyugat azon törekvésének veszélyeire, hogy „egy atomhatalommal próbálnak győzelemig harcolni” – írja a Reuters.

Nem fogok itt arról beszélni, hogy mennyire értelmetlen és veszélyes a gondolat, hogy egy atomhatalommal, ami Oroszország, a győzelemig akarjon valaki küzdeni” – mondta Lavrov. Ezután a nyugati szövetségesek 1940-es években a Szovjetunió „megsemmisítésére” irányuló terveit idézte, és azzal vádolta a Nyugatot, hogy Ukrajnában „stratégiai vereséget” akarnak mérni Oroszországra.

„Az angolszász stratégák nem rejtik véka alá az elképzeléseiket. 

Azt remélik, hogy az illegitim neonáci kijevi rezsim segítségével legyőzik Oroszországot, de már most arra készítik fel Európát, hogy ő is belevesse magát ebbe az öngyilkos eszkalációba 

– mondta Lavrov.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Zelenszkij legrosszabb hete

Az ukrán elnök pár napos látogatása az Egyesült Államokban diplomáciai rémálommá változott. Trumpot vérig sértette, beavatkozott az elnökválasztási küzdelembe, „győzelmi tervére” pedig Joe Biden sem mondott semmit. Vígaszdíjként kap egy újabb monstre fegyvercsomagot.

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000096
2024. szeptember 28. 22:59
🍓 ️ ­­­É­r­t­­é­­k­e­l­­d­­ ­a­ ­­­s­­­z­­­e­­x­­­i­­­ ­­p­­u­n­c­­i­m­­­a­­t­ 👉 𝐖­­­𝐖­­𝐖­­­.­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­­.­­𝐅­𝐔­­­𝐍
steinamanger-2
2024. szeptember 28. 22:56 Szerkesztve
Senki le sem szarnà a ruszkik fejét ha nem próbàlnànak egy európai országot megszállni. Mindenkinek jobb lenne ha meg történt volna ami történt.
llnnhegyi
2024. szeptember 28. 22:24
USA, CIA, Biden provokálták ki a háború Ukrajnában! Aljas, rohadt,gonosz banda. Ursula Borell Metsola Soros beálltak a háborúba! Főként Boris Johnson Anglia nyomására.
llnnhegyi
2024. szeptember 28. 22:13 Szerkesztve
No én Lavrov nélkül ezt mondom 2 esztendeje! Nagy Péter cár birodalmi örökségét akarja felszámolni, főként nyugat!/ voltak még nyálasok, török szultán, japán császár/ Napóleon, Hitler, Biden katasztrofális vereségbe futottak,futnak bele! .. nyihahahehehihihu.. császárok ,náci vezér, szultán, usademokraták! = Szégyentelen, büdös, koszos,gonosz hordák kísérelték meg!! = Most is vereség vár rájuk!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!