Orbán Viktor: Isten éltesse Miloš Zemant! (FOTÓK)

2024. szeptember 28. 21:42

A magyar miniszterelnök meglátogatta az egykori cseh államfőt, aki 80 éves lett.

2024. szeptember 28. 21:42
null

Nyitókép:

A közösségi oldalán osztott meg bejegyzést szombat este a magyar miniszterelnök a csehországi útjáról. 

Orbán Viktor miniszterelnök személyesen köszöntötte fel a 80. születésnapján Miloš Zeman korábbi cseh köztársasági elnököt. 

Az MTI beszámolója szerint a csehországi Hluboká nad Vltavouban tartják szombat este Milos Zeman volt államfő nyolcvanadik születésnapi ünnepségét, amelyre szerettein kívül meghívást kapott Robert Fico szlovák kormányfő, Peter Pellegrini szlovák államfő, Andrzej Duda lengyel államfő és Orbán Viktor magyar miniszterelnök.

Havasi Bertalan az MTI-nek elmondta: Orbán Viktor szombat délután Ceske Budejovicében külön tárgyalást folytatott Andrej Babis korábbi cseh miniszterelnökkel, az ANO párt elnökével.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hegyaljai-2
2024. szeptember 28. 22:54
Zeman szocialista, de nem globalista. Azért szeretnünk még nem kellene.
sexykitty-5000096
2024. szeptember 28. 21:50
🍓 ️ ­­É­­­r­t­é­k­e­­l­­d­­­ ­­­a­ ­­­s­­z­­­e­­­x­­­i­­ ­p­u­­n­­c­­i­­m­­a­t­­­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­­­.­­𝐗­­­𝟏­­𝟖­.­­𝐅­­­𝐔­­𝐍
billysparks
2024. szeptember 28. 21:44
Zemant nem az Isten, hanem a Becherovka tartósítja. ( Mindezek ellenére a cseh politikusok között a normálisabbak közé tartozik.Nincsenek sokan....)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!