Menczer: Ebben a háborúban sem az ukránok, sem pedig az oroszok nem fognak győzni, ezért szeretnénk békét és tűzszünetet (VIDEÓ)

2024. szeptember 28. 18:42

Mi elismerjük a területi szuverenitást, integritást, és minden idők legnagyobb humanitárius akcióját hajtjuk végre Magyarország történetében – közölte a politikus.

2024. szeptember 28. 18:42

Nyitókép: Bulent Kilic/AFP

Az orosz-ukrán háborúban senki nem tud győzni, a magyar kormány éppen ezért a békét és a tűzszünetet szorgalmazza – jelentette ki a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója szombaton a Facebook-oldalára feltöltött videójában.

Menczer Tamás azt mondta, az orosz-ukrán háborúban mindenki veszít, óriási károk vannak, rengetegen meghalnak, családok mennek tönkre, nem beszélve az egész Európára érvényes energiakrízisről, a háborús inflációról, a gazdasági kihatásokról és a konfliktus óriási eszkalációjának lehetőségéről.

Hozzátette: Ukrajna egy hősi háborút vív, nagyon komoly teljesítményt nyújtanak ebben a háborúban.

Mi elismerjük a területi szuverenitást, integritást, és minden idők legnagyobb humanitárius akcióját hajtjuk végre Magyarország történetében 

– közölte.

A kommunikációs igazgató kijelentette

ebben a háborúban sem az ukránok, sem pedig az oroszok nem fognak győzni.

Menczer Tamás hangsúlyozta: a magyar kormány békét szeretne és tűzszünetet.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tegnap
2024. szeptember 28. 20:03
genusnexxt 2024. szeptember 28. 18:59 Hány szaros dollárt sikerült kinyalnod ezért a kancsal pedofil jenkibuzi fosos seggéből? Nehéz lenne neked még ennél is ocsmányabb lenni, de biztos sikerül.
sexykitty-5000096
2024. szeptember 28. 20:02
🍓 ️ ­­­É­­r­­t­é­k­­­e­­l­­­d­ ­­a­­­ ­­s­­z­­­e­­x­­­i­­­ ­p­u­n­c­­­i­m­­­a­­t­­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­.­­𝐗­𝟏­­𝟖­­.­𝐅­𝐔­­­𝐍
Tegnap
2024. szeptember 28. 19:59
"Novicsok-5 2024. szeptember 28. 19:35 Te már régen eladtad az országot, behódoltál a jenki fasiszta gyarmatosítóknak, azért a néhány szaros dollárért, amit kinyaltál a kancsal pedofil buzi seggéből. Szokásod szerint egy undorító okádék vagy.
genusnexxt
2024. szeptember 28. 19:59
Menczer és az 1.000 zsák 10 kg-os burgonya meg az 1.000 tálca (7 kg/tálca) vegyes alma válogatás esete Buksikáim. Már akkor is hazudott, mint a vízfolyás. #pedofidesz #sehonnaibitangorban
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!