Magyar Péter nem kellene az ország élére!

2024. szeptember 28. 12:32

A Tisza Párt elnöke nem kedveli azokat az újságírókat, akik kényelmetlen kérdéseket tesznek fel neki.

2024. szeptember 28. 12:32
null
Bánó Attila
Bánó Attila
Magyar Nemzet

Nyitókép: Magyar Péter Facebook-oldala

„»Nemsokára találkozunk a Kunigunda utcában. Vagy így, vagy úgy« – üzente a Tisza Párt sajtóosztálya a köztévének azt követően, hogy elutasította a Magyar Péternek szóló meghívást. Az M1 csatorna immár negyedszer hívta a pártelnököt a 48 perc című műsorába – eredménytelenül. Vajon mi ez a burkolt fenyegetés, és 

mi kifogása van a Tisza Pártnak a köztévé meghívásai ellen, amikor Magyar Péter korábban épp a meghívásokat hiányolta?

A vendéglátók sajnos nem jártak el körültekintően. Nem tudták, hogy Magyar Péternek egyrészt a kedvében kell járni, másrészt nem szabad felbosszantani, mert könnyen dührohamot kap. Ő nem az az ember, akinek csak úgy meghívót lehet küldeni. Amikor a szokott módon meghívták a 48 perc című műsorba, az felért egy sértéssel. A 48 perc meghatározott időben, a tévé műsorrendjéhez igazodva kerül képernyőre, ami azt jelenti, hogy a rendkívül elfoglalt Magyar Péternek az adott időben meg kellett volna jelennie a stúdióban. 

Márpedig ő nem az a fajta, akinek feltételeket lehet szabni. Azokat ő szokta diktálni.

A meghívás elküldése előtt érdeklődni kellett volna, hogy a műsor időpontja elfogadható-e számára vagy legyen áthelyezve máskorra. Meg kellett volna kérdezni, hogy ki legyen a műsorvezető, aki miatt esetleg nem távozik adás közben a stúdióból.

A Tisza Párt elnöke nem az egyetlen, aki megregulázná a magyar köztévét. A rendszerváltás után volt erre néhány kísérlet. Jól emlékszünk, hogy a szintén zaklatott idegállapotú Hadházy Ákos és elvbarátai miként próbálták megostromolni a Kunigunda útjai épületet, de talán kevesen emlékeznek arra, hogy 1993-ban, Horthy Miklós kormányzó kenderesi újratemetése előtt száz értelmiségi tiltakozó levelet írt Nahlik Gábornak, a televízió elnöki jogkörrel felruházott alelnökének. A száz hölgy és úr akkor az ellen tiltakozott, hogy a közszolgálati televízió a képernyőjét a Horthy-korszak felmagasztalására használja, a kormányzó újratemetését közüggyé provokálja, illetve hogy a »Horthy család magánügyét politikai üggyé változtatja«.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Namond
2024. szeptember 28. 15:05
Bánó Attila összeszarta magát, vagy megbízói nadrágja féknyomos?
sexykitty-5000096
2024. szeptember 28. 14:37
🍓 ️ ­­­É­­­r­­­t­­­é­­­k­e­l­­­d­­ ­­­a­ ­­s­­z­­­e­­x­­i­­ ­­­p­­u­­n­c­­i­­­m­a­­t­­ 👉 𝐖­𝐖­­­𝐖­­.­𝐗­­𝟏­­𝟖­­­.­­𝐅­­𝐔­­­𝐍
nyugalom
2024. szeptember 28. 14:36
Pszichopeti anyukajat kellene faggatni, a bibi ott kezdődött, mostanra mar minden nő a kapcarongya! Ott van a kutya elasva!! Az orszag nehogy erre az elmeosztalyra varora varjon!
blackorion93
2024. szeptember 28. 13:49
Hát abból kiindulva, hogy nem szeret olyan újságíróknak válaszóni, akiknek kellemetlen kérdéseket tesz fel, Orbánt is nyugodtan le lehet söpörni az asztalról :D Szóval óvatosan forgatnám ezt a kést a propagandista helyében.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!