Grúzia
15:002024. június 22.
Cseh Köztársaság
Törökország
18:002024. június 22.
Portugália

Alakul a „wokebusters”-csapat: ketrecharcos is érkezik a budapesti CPAC-re

2024. április 05. 09:56

Ingujjakat felgyűrni, bicepszeket befeszíteni – hívta fel a közönséget Szánthó Miklós.

2024. április 05. 09:56

Nyitókép: Al Drago / POOL / AFP

Már csak három hét és újra CPAC Hungary – jelentette be Facebook-oldalán Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ főigazgatója. Korábban beszámoltunk arról, hogy Soros György, Joe Biden, de még Ursula von der Leyen sem tesz eleget a felkérésnek, nem érkeznek az idei konzervatív konferenciára. Azonban a főigazgató most újabb neveket jelentett be: Markwayne Mullin szenátor, egykori ketrecharcos és Andy Harris kongresszusi képviselő is hazánkba látogat a rendezvény idejére. 

Az április 25-26-án megrendezésre kerülő CPAC-re már sok nagyágyú bejelentkezett. A teljesség igénye nélkül itt lesz: Geert Wilders, a holland Szabadságpárt (PVV) vezetőjét és Santiago Abascalt, a spanyol VOX párt vezetője.

Szánthó további neveket is bejelentett, így Budapestre érkezik a „határvédelem fenegyereke, Keith Self, az egykori desszantos elitkatona” is. 

Ingujjakat felgyűrni, bicepszeket befeszíteni. Mi vagyunk a wokebusters és idén lecsapoljuk a mocsarat!

– mondta Szánthó Miklós.

 

 

Töltődjön fel a Mandinerrel!

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-95
2024. június 21. 14:40
🍓 ️ ­­­É­r­t­­­é­­k­­e­­l­d­­­ ­­­a­ ­­­s­­z­­e­­x­­i­ ­­p­­u­­­n­­c­­­i­­m­a­t­ 👉 𝐖­𝐖­­­𝐖­­­.­­𝐗­𝟏­­­𝟖­.­­­𝐅­­𝐔­­𝐍
Skywalker_bp
2024. április 05. 15:20
Küldöldről akarjátok feldobni az itthoni hervadásotokat? Azt hiszitek, ezzel beljebb vagytok? Nem fogja megmenteni a Fidesz népszerűségét, bárkit hoztok. Mert elfordulnak a Fidesztől a magyarok.
Hillary Clinton bázisdemokrata
2024. április 05. 11:20
Ezek a fasszopók csak arra jók, hogy a zsidók előtt hajlongjanak, a CPAC-et meg Zuckerberg és Soros is támogatja anyagilag. Ha valaki nem hiszi, keressen rá, Pedro Gonzalez újságíró nevére a CPAC mellett. Narancsbirkák.
gilou-au-clavier
2024. április 05. 10:56
Bicepsz, mi... Mikibohóc legfeljebb Viktor bugyogóját tudja feltűrni hátulról/alulról szolgálatos főlefetyelő készségeinek bizonyítására.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!