Szentkirályi Alexandra beindította a „Kamumétert”

2024. március 22. 14:24

„Ígérgetni Karácsony Gergely nagyon is tud, így volt ez öt éve is. Nézzük meg közösen, hogy mi teljesült és mi a kamu” – fogalmazott a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje.

2024. március 22. 14:24
null

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Kamuméter néven indít sorozatot a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje, hogy kiderüljön, mi teljesült Karácsony Gergely főpolgármester választási ígéreteiből. Szentkirályi Alexandra pénteken a Facebook-oldalán megosztott videójában azt mondta, közeleg a kampány és menetrendszerűen jön a „balos ígéretdömping”.

Ígérgetni márpedig Karácsony Gergely nagyon is tud, így volt ez öt éve is. Nézzük meg közösen, hogy mi teljesült és mi a kamu”

– fogalmazott a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje.

Szentkirályi Alexandra a videóban a Városháza parkot mutatja be, amiről Karácsony Gergely azt ígérte, hogy „szép, zöld, szemléletformáló és kellemes” lesz. Azt mondta, hogy a korábbi ígéretekből nem sok valósult meg: az ott lévő parkoló kicsit átrendezve, egy murvás sáv kijelölve, bent egy apró udvar.

„Tehát, akkor az ígéretet betartotta vagy kamu volt” – tette fel a kérdést a főpolgármester-jelölt, majd hozzátette, hogy „kamu volt”. „Szomorú végignézni, ahogy Gyurcsány és Karácsony bánnak Budapesttel és az itt élőkkel, ennél ez a város sokkal többet érdemel” – fogalmazott Szentkirályi Alexandra, hangsúlyozva, hogy „Budapesten változás kell!”.

(MTI)

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 161 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atti64
2024. március 22. 17:47
KARÁCSONY TAKARODJ A SITTRE KÁRTÉKONY CSOTÁNY VAGY BAZD MEG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
balbako_
2024. március 22. 17:21
Helyes! Aztán azt is kéne ismertetni, hogy mit tervez győzelme esetén.
Osztap_Bender
2024. március 22. 16:53 Szerkesztve
Talán Sz.A. olyan főpolgármester lenne hosszában, mint a jelenlegi hibbant keresztben. Az új főpolgármesternek igen nagy bátorságre lesz szüksége, hogy megszűntesse a feleleges bicikli és buszsávokat, felszabadítsa a lezárt parkolókat, feloldja a közlekedési tilalmat a Lánchídon és a rakpartokon, eltakarítsa a hibban után maradt szemetet, a törvény elé állítsa az önkormányzat előző tolvajait, megoldást találjon a hajléktalanok elhelyezésére, stb. Nem lesz egyszerű dolog, Történelmi ismereteim szerin talán a "fiatal", nem tépelődő, hanem azonnal cselekvő Vas Zoltán lenne képes ilyenre. (Persze pártjával a háta mögött.) Vitézy talán megfelelő is lenne, de győzelme esetén a regnáló hatalomtól nem várhat támogatást. Anélkül és pénz nélkül pedig igen véleményes a dolog.
No comment no cry
2024. március 22. 16:32 Szerkesztve
Évek óta hallgatom, olvasom mit illetve mit nem csinált Gyurcsány és Karácsony. Unom őket, de még a szerencsétlenségüket hallgatni is unom. A Tarlós melletti 5 évből bőven lehet meríteni, tessék azt a vonalat vinni, nem a hülyéket és a gyökereket mutogatni továbbra is. Nem akarok hallani sem Pikóról, sem Gy. Némethről, sem Niedermüllerről, sem lekrágogott, hiperpasszív, 10kor kelő Karácsonyról. Például jöhetne egy határidő, hogy milyen rövid időn belül takarítják el a Karácsony féle biciklisávokat, méhlegelőket, rovarhoteleket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!