Pressman hallgat, amikor a vele együtt széderező Gyöngyösi újabb botrányos kijelentéséről kérdezik

2024. február 07. 16:57

A budapesti amerikai nagykövetség semmit sem reagált Gyöngyösi Márton ügyére.

2024. február 07. 16:57

Mint arról a Mandiner beszámolt, kiszivárgott Gyöngyösi Mártonnak, a Jobbik jelenlegi elnökének egy korábbi levele, amelyben a politikus úgy fogalmazott Orbán Viktorról: „Legszívesebben azt írtam volna, hogy

egy cionista bérenc, a lubovicsi (sic!) szekta foglya, de ebből nem biztos, hogy jól ki lehet jönni”.

Nagyon úgy néz ki, hogy a magyar belügyekbe gyakran beavatkozó David Pressman budapesti amerikai nagykövetet nem rázza meg, hogy egy antiszemita politikust vacsoráztattak a nagykövetségen pészah ünnepe alkalmából megrendezett széderesten – írja a Magyar Nemzet.

Köszönjük a megkeresést. Az ön által felvázolt ügyet nem kommentáljuk”

– reagált a lap megkeresésére a budapesti amerikai nagykövetség.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Attila KISBENEDEK / AFP

Összesen 92 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2024. február 10. 00:42
Pressmannak nemcsak hogy fogalma sincs Magyarországról, de még kimondottan rosszindulatú is. Kultúrát, emberséget tekintve, ö csak egy kis tintapötty az eldobott csomagolópapíron a volt brit Lindsay nevü nagykövethez úrhoz képest, aki ragyogóan megtanult magyarul, és imádta a magyar verseket, több alkalommal szavalta is kedvenceit a TV-ben. https://www.youtube.com/watch?v=Oe7XET9XLU4
Palatin
2024. február 09. 23:23
Úgy látszik, hogy Pressman, - a DK csendestársa -, komoly rombolási képességeket lát Gyöngyösiben. Lehet hogy Pressmannak Gyurcsány nem elég radikális, nem elég gátlástalan. Ha a hatalom megszerzéséröl van szó, akkor a leghasznosabb alattvalók, mindig a leggátlástalanabbak.
canadian-deplorable
2024. február 09. 17:45
Van jó náci és rossz náci, meg jó kommunista és rossz kommunista. Gerinc nincs, demokrata politikusnak nem is kell.
Palatin
2024. február 09. 16:15
Gyöngyösire 19-et kellene húzni, a deresen...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!