Összellenzéki tüntetésre hív Gyurcsány Ferenc

2024. február 20. 11:52

Cél, hogy közvetlenül választhassák meg a következő köztársasági elnököt.

2024. február 20. 11:52

„Tüntessünk együtt a többi ellenzéki párttal most vasárnap 15 órakor a Parlament előtt!” – írta közösségi oldalán Gyurcsány Ferenc.

A Demokratikus Koalíció „Döntsenek az emberek az új köztársasági elnökről! Söpörjük ki Orbán pedofilhálózatát!” címmel hirdetett demonstrációt.

A Facebook-esemény leírásából kiderült,  a DK akciójához csatlakozik a Momentum, az MSZP és a Párbeszéd – ZÖLDEK is. Céljuk, hogy elérjék,közvetlenül válasszák meg Magyarország következő köztársasági elnökét. A tüntetés időpontja sem véletlen, mivel február 26-án kezdődik az Országgyűlés tavaszi időszaka, amelyben Novák Katalin lemondásáról is szavazni fognak. 

Ezért fontos, hogy minél többen legyünk és nyomást gyakoroljunk a hatalomra”

 – fogalmaztak a felhívásban.

Nem hagyhatjuk, hogy megint Orbán Viktor döntsön, 

és újra egy olyan köztársasági elnököt juttasson az államfői székbe, aki pedofilsegítő bűnözőnek ad elnöki kegyelmet!” – húzták alá.

„Ezért Orbán és a fideszes parlamenti képviselők helyett a magyar embereknek kell dönteniük a következő államfő személyéről, méghozzá közvetlen elnökválasztás útján” – írták a Gyurcsány-párti szervezők.

„Védjük meg a gyerekeinket, az unokáinkat az orbáni pedofilhálózattól!” – zárták a felhívást.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Rákay Philip Facebook-oldala

Összesen 132 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zsolt196969
2024. február 21. 15:09
Menjetek buzik is lesznek vagy csak a DK pöcsök. Kérlek írjátok meg. Mert akkor forradalom lesz????????!?? Megyek dönteni a Antal József szobrát.???!!!
konfucius
2024. február 21. 13:30
Ferkó akkor szólaljon meg, amikor a bűnei miatt lemond a politikai és közéleti szerepéről, és feladja magát az ügyészségen. Addig nem akarom hallani!
..--..
2024. február 21. 09:33
-zsoltkom- Csomorkany részére 2024. február 20. 17:14 "Ezek az ellenzékiek még ahhoz is hülyék, hogy észrevegyék, ha öngólt készülnek rúgni. " A lehülyézéssel óvatosabban kellene bánni. Jelen pillanatban sem te sem a Fidesz felelősséget nem háríthat az ellenzékre, hiszen ez Orbán 2/3 sajátja, hogy ők döntenek mindenben, senki más. Az ellenzéket kihagyva jutottak ilyen erkölcstelen ( https://n9.cl/7uoga ) és gazdaságot terhelő helyzetbe ( https://n9.cl/2pc9j ). És... Magyar Péter: "Az nem normális, hogy az ország fele néhány család kezében van" Kérdés még az, hogy a demokráciára való törekvés, az neked miért eszköz az ellenzék hülyézéséhez? És hát, ha demokratikusan lehet hülyét csinálni az ellenzékből, a nyuszi Orbán, miért nem él vele? A Fidesz-humor mostanság... Novák Katalin orbáni szétbaszása. A fekete humor is humor. De Borkaival megnyert Győrt is lehet a Fidesz-humorának tekinteni. Jó nevetést-szórakozást hozzá.
Palatin
2024. február 20. 22:06
Böszme baloldali bujtogatók... Bár bolygónk bajai baljóslatúan bokrosodnak, Bölényként bömbölő, bukott bajkeverő betyárok Bírálgatják büszke bajnokunk békés buzgalmát. Bárdolatlan, becstelen blöffölés, bizony barátaim. Balgatag bürócsődörök becsvágya burjánzik, Botozásra, belezésre, boncolásra bujtogatnak. Bizalmat bitorló bennfentesek becsmérelnek, Beteges bárgyúság, bűnös, borgőzös borzadály. Botrányosan bomlasztó, békétlen, botor beszéd, Bujkáló, bugyuta besúgók bókolgatnak beszarin, Burjánzó, bávatag butaság bugyborékol belőlük, Bágyadt bölcsesség borús bűntudattal bódorog. Belföldön bünös barbárok bujtogatnak bugrisokat, Bolsevik baromságokat bégetve bubikat bepaliznak, Bizalmaskodó bohémséggel bókolnak bácsikáknak. Büneitekért Belzebúbnak bugyraiban bünhödjetek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!