Alighogy lemondott Novák Katalin, Gyurcsányék rögtön elkezdtek orbánozni

2024. február 10. 18:33

A Gyurcsány-párt közleményben kezdeményezte, hogy az emberek közvetlenül döntsenek a köztársasági elnökről.

2024. február 10. 18:33

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, szombat délután az M1 kamerája elé állt Novák Katalin köztársasági elnök, és a kegyelmi ügy miatt benyújtotta a lemondását.

Erre reagált közösségi oldalán a Demokratikus Koalíció (DK). A Gyurcsány-párt közleményében azt írta, azt kezdeményezik, hogy 

 közvetlenül az emberek döntsenek az új köztársasági elnökről.”

Hozzátették, „ez Európa legtöbb országában is kitűnően működik”.

„Magyarország három legutóbbi köztársasági elnökéről is Orbán Viktor döntött. Kettő még a hivatali ideje lejárta előtt megbukott, a harmadik pedig csak súlytalan aláírógépként működött, egy pillanatig sem betöltve a köztársasági elnök valós szerepét” – olvasható a kommünikében.

Aláírásgyűjtést indítanak a közvetlen köztársaságielnök-választásért

Majd azzal folytatták, „az ehhez szükséges javaslatot benyújtjuk a parlamenthez, a közvetlen köztársaságielnök-választás költségeinek minimalizálásáért pedig azt javasoljuk, hogy 

ez a választás is június 9-én, az európai parlamenti és az önkormányzati választásokkal egy időben legyen.”

„Ezzel párhuzamosan pedig aláírásgyűjtést is indítunk a közvetlen köztársaságielnök-választás mellett, hogy minél több magyar ember támogatását szerezzük meg. Nem szabad megengedni Orbánnak, hogy ismét ő válasszon” – derült ki a DK közleményéből.

A vonatkozó bejegyzést alább tekitheti meg:

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/Hegedüs Róbert

Összesen 296 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2024. február 20. 22:09
Böszme baloldali bujtogatók... Bár bolygónk bajai baljóslatúan bokrosodnak, Bölényként bömbölő, bukott bajkeverő betyárok Bírálgatják büszke bajnokunk békés buzgalmát. Bárdolatlan, becstelen blöffölés, bizony barátaim. Balgatag bürócsődörök becsvágya burjánzik, Botozásra, belezésre, boncolásra bujtogatnak. Bizalmat bitorló bennfentesek becsmérelnek, Beteges bárgyúság, bűnös, borgőzös borzadály. Botrányosan bomlasztó, békétlen, botor beszéd, Bujkáló, bugyuta besúgók bókolgatnak beszarin, Burjánzó, bávatag butaság bugyborékol belőlük, Bágyadt bölcsesség borús bűntudattal bódorog. Belföldön bünös barbárok bujtogatnak bugrisokat, Bolsevik baromságokat bégetve bubikat bepaliznak, Bizalmaskodó bohémséggel bókolnak bácsikáknak. Büneitekért Belzebúbnak bugyraiban bünhödjetek.
fajdalmas-i-gazsag
2024. február 14. 19:47
Gyorsan előkerült gyurcsány is, nem vártunk mást a kormánytól! Kimondta a bíróság, hogy kónya endre jogerősen egy pedofilsegítő, ezen nincs mit mérlegelni kegyelmi döntésnél. Nem bírálhatja felül az ítéletet, hogy endre a haverunk, biztosan nem csinált olyanokat ezért bármilyen vizsgálat és ítélet eredményét inkább eltörli. Ez nyilvánvalóan egy újabb fideszes gazság volt, amit sohasem akartak hogy nyilvánosságra kerüljön, csendben intézte volna a kormány, mint kaletát. Az már csak a rendszer teljes mocskára mutat rá, hogy kónya endre nem volt börtönben, vagyis nagy tétje nem volt a kegyelemnek, egyértelműen a teljes tisztára mosdatása volt a célja a mocskoknak. Sajnos a fideszes hívők ezeket az összefüggéseket felfogni sem képesek, annyit látnak az egészből hogy a szemét baloldal a jobboldani családanyát támad...
Palatin
2024. február 11. 16:57
Gyurcsányt és Dobrevet továbbra sem szeretjük, - még annyira sem, mint korábban -, nem akarjuk látni öket a politikai szinpadon. Ellenben Novák Katalint és Varga Juditot továbbra is szeretni fogjuk, mondjon róluk az ördögi, gyülölködö világ akármit is. Némelyik acsarkodó, libernyák pszichopatának ma már az emberi mivoltát is joggal kétségbe lehet vonni. Elöntötte az agyukat a hagymázas örület. Lehet, hogy a két politkus hibázott, de tisztességgel, méltósággal lemondtak. A dolog igazi tragédiája az, hogy két ilyen kiváló politikus, komoly sikerekkel, eredményekkel a hátuk mögött távoznak, és mi meg magunkkal cipeljük továbbra is a sok undorító gyurcsányista hazaárulót. Ez egy borzalmas érzés. Remélem a mai naptól mindenki egy fokkal még jobban megveti ezeket az élösködö, idegen pénzekkel vigéckedö, megvásárolt belsö ellenségeket.
Palatin
2024. február 11. 16:56
Gyurcsány már ott tart, hogy a saját fitymaszükületéért is képes lenne Orbánt hibáztatni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!