Gyurcsány Ferenc a Kossuth térre hívta tüntetni a támogatóit

2024. február 11. 13:05

Közvetlen elnökválasztást követel a DK elnöke.

2024. február 11. 13:05
null

Facebook oldalán hívta tüntetni a támogatóit Gyurcsány Ferenc. A bukott miniszterelnök hosszadalmas posztban, összesen nem kevesebb mint 19 pontban reagált Novák Katalin és Varga Judit lemondására.

„Érdemes küzdeni most azért, hogy a nép válassza a köztársasági elnököt. Küzdeni hangunk felemelésével, petícióval, tüntetéssel. Két hét múlva vasárnap, mi valamennyien, akik magunk akarunk dönteni a köztársasági elnökről,

tüntetni fogunk ezért a jogunkért a Parlament előtt.

Együtt a nép jogáért, hogy maga választhassa meg saját elnökét” – írta bejegyzésének utolsó két pontjában Gyurcsány Ferenc.

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: Gyurcsány Ferenc Facebook-oldala

Összesen 436 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fofo
2024. február 14. 10:08
Követeli? Legfeljebb szeretné! Ez nem a déká, ahol követelnie sem kell, mert a keresztapa szándéka, szava szent és sérthetetlen!
Palatin
2024. február 13. 12:36
Gyurcsányt és Dobrevet továbbra is megvetjük, - söt még sokkal jobban, mint korábban -, nem akarjuk látni öket a politikai szinpadon. Ellenben Novák Katalint és Varga Juditot továbbra is tisztelni és szeretni fogjuk, mondjon róluk az ördögi, gyülölködö világ akármit is. Némelyik acsarkodó, libernyák pszichopatának ma már az emberi mivoltát is joggal kétségbe lehet vonni. Elöntötte az agyukat a hagymázas örület. Lehet, hogy a két politkus hibázott, de tisztességgel, méltósággal lemondtak. A dolog igazi tragédiája az, hogy két ilyen kiváló politikus, komoly sikerekkel, eredményekkel a hátuk mögött távoznak, és mi meg magunkkal cipeljük továbbra is a sok undorító gyurcsányista hazaárulót. Ez egy borzalmas érzés. Remélem a mai naptól mindenki egy fokkal még jobban megveti ezeket az élösködö, idegen pénzekkel vigéckedö, megvásárolt belsö ellenségeket.
Palatin
2024. február 13. 12:35
Milyen volt böszmesége, nem tudom már, De október haván e barbár eszemben jár. Saját sortüzét nézvén, mint részeg gúnár, Lelkében minden találatra szólt egy fanfár. Milyen volt böszmesége nem tudom már, De ha látom e kajlán vigyorgó szerzetet, Szívem sajog, sajnálom e mulya nemzetet, Miért hagyja még öt, miért oly palimadár? Milyen volt böszmesége nem tudom már, De ha arra gondolok, hogy ez a bösz lator, - Ha népem, ne adja Isten, lenne oly botor -, Repetázna, várna ránk a sors, a bús, a sivár.
Palatin
2024. február 13. 12:35
A DK forradalmi lázban ég, Gyurcsány már Bem apó pózait gyakorolja... "Szenvedélytöl fortyog, forr a dalom, Itt az idö, elvtárs, legyen forradalom." Fecó bajtárs csak lassan, fö a nyugalom. Elöszöt is csókold meg lágyan a farom. Bizony magasztos erény az irgalom. De neked az nem jár, úgy gondolom. Nem erősséged az építő szorgalom. Bennünket felráz tőled a borzalom. Szektád egy csődöt termelő malom, Legyen veszted az átkos fogadalom: Hogy támadjon ellenünk a birodalom. Ezért jussotok lesz gyász és siralom. Nekünk nem kell stressz és izgalom. Tünj el tüstént, némán a valogadon, Amig erre megvan még a jó alkalom. Fedjen be téged egy békés sírhalom.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!