Visszavitte gazdájának a lopott traktort, mert nem tudta eladni

2024. október 17. 08:13

Ilyen lopással se mostanában találkozott a rendőrség.

2024. október 17. 08:13
Theme picture potatoes.

Nyitókép: Malte Ossowski / SVEN SIMON / SVEN SIMON / dpa Picture-Alliance via AFP

A rendőrök pár órán belül elfogták azt a férfit, aki egy csongrádi ingatlanból kerti kistraktort és láncfűrészeket lopott. Ami rendőröket is meglepte, hogy a tettes visszavitte a lopott járművet a tulajdonoshoz, miután nem talált rá vevőt. A férfi beismerte a tettét, lopás miatt indult eljárás indult ellene – írta meg a Police.hu.

A 19 éves férfi október 15-én délelőtt egy csongrádi ingatlanhoz érkezett, majd az udvarra bejutva lefeszítette a garázs lakatját. A garázsban egy kerti kistraktorra és két láncfűrészre bukkant, majd a további keresgélés során egy 20 literes üzemanyagkannát is talált.

Miután a járművet megtankolta, a szerszámgépeket pedig felpakolta, mint aki jól végezte dolgát, elhajtott a helyszínről.

Nem tudni, hogy pontosan milyen megfontolásból, de később a kistraktort visszavitte a helyszínre, mivel nem talált rá vevőt. A láncfűrészt viszont megtartotta és elrejtette az otthonában, remélve, hogy később majd el tudja adni. Azonban még aznap a vásárlók helyett a rendőrök csöngettek be hozzá. A gyanúsítotti kihallgatása során beismerte tettét. A Csongrádi Rendőrkapitányság lopás bűntette miatt indított eljárást a férfi ellen.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Burg_kastL71-C
2024. október 17. 08:37
Nem kell telefonos segítség.
verkez
2024. október 17. 08:24
Kurva erős kép. Kerti traktorhoz nagyon is!
Karvaly
2024. október 17. 08:21
Nem olyan hülyék ezek. Ha nem adta el, sőt, visszavitte, akkor az nem lopás, hanem "jogosulatlan használat", és enyhébben büntetendő.
wadcutter
2024. október 17. 08:20
Gondolom a rendőrök nem rasszizmus miatt, hanem statisztikai elemzések után bukkantak még aznap a tettesre.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!