Elhunyt One Direction egykori tagja, Liam Payne

2024. október 17. 07:24

Az énekes lezuhant egy szálloda harmadik emeletéről.

2024. október 17. 07:24
null

Nyitókép: Tobias SCHWARZ / AFP

Liam Payne, a népszerű brit fiúbanda, a One Direction egykori tagja, tragikus körülmények között hunyt el Buenos Airesben, miután lezuhant egy szálloda harmadik emeletéről. A 31 éves énekest leginkább a One Direction csapat tagjaként ismerte a világ. Halálának pontos részletei egyelőre tisztázatlanok – írta meg a CNN

Sajtóhírek szerint az énekes szeptember 30-án érkezett Argentínába a barátnőjével, de október 14-én a nő elhagyta az országot, míg Payne a CasaSur Palermo Hotelben maradt. A tragikus események előtt szemtanúk szerint rendőrök érkeztek a hotelbe, mivel egy férfi agresszív viselkedéséről érkezett egy bejelentés. Nem sokkal később az énekes lezuhant a hotelszobájának erkélyéről, körülbelül 17 óra után. Payne a földszinten, a hotel előterében ért földet, ahol asztalok és székek voltak elhelyezve. Helyszíni források szerint Payne a baleset előtt problémásan viselkedett, összetörte a laptopját, és a hotel személyzetének kellett visszakísérnie a szobájába.

Liam Payne: Former One Direction star dies in Buenos Aires
A One Direction és Liam Payne rajongói összegyűltek a szálloda előtt, hogy megemlékezzenek az énekesről. Forrás: Luciano Gonzalez / ANADOLU / Anadolu via AFP)

Payne eredetileg azért utazott Buenos Airesbe, hogy részt vegyen egykori zenésztársa, Niall Horan koncertjén, ahol fel is lépett a színpadra volt bandatársával. A brit énekes 16 évesen csatlakozott a One Directionhöz, amelynek pályafutását a 2010-es X-Factor verseny hozta meg. Payne a zenekar 2015-ös feloszlásáig a csapat tagja maradt, és az egyik fő dalszerzője is volt.

A TMZ beszámolója szerint Payne nyíltan beszélt múltbeli alkohol- és gyógyszerproblémáiról. 2021-ben azt is elárulta, hogy egy időben annyira mélypontra került, hogy öngyilkossági gondolatai is voltak egy turné során. A lap továbbá említi, hogy Payne nemrég arra kérte volt menyasszonyát, hogy vetesse el a közös gyermeküket, különben elhagyja őt. A nő jogi lépéseket tett, és távoltartási végzést is kért.

A People magazin szerint Payne súlyos érzelmi terhet cipelt a volt menyasszonyával kapcsolatos jogi viták miatt, akivel 2022-ben jegyezték el egymást, majd felbontották az eljegyzést. Maya Henry egy TikTok-videóban arról beszélt, hogy egy férfi különböző telefonszámokról és e-maileken keresztül zaklatja őt és édesanyját, bár Payne-t nem nevezte meg név szerint. Henry azt is állította, hogy az énekes felhasználta ellene a One Direction elkötelezett rajongótáborát. Payne-nek egyébként van egy hét éves fia is, aki Cheryl, a Girls Aloud egykori énekesnőjétől született.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000116
2024. október 17. 15:41
🍓 ️ ­É­­­r­­t­­­é­k­­e­­l­­d­­ ­a­­­ ­­s­z­­­e­­­x­­­i­ ­p­­­u­­­n­­c­­i­­­m­­a­­t­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­­.­­­𝐗­­𝟏­𝟖­.­­𝐅­­𝐔­­­𝐍
Reszelő Aladár
2024. október 17. 08:01
Csodálkozunk? Hogy 31 éves korára már túlvan mindenen? Hopp egy gyerek, mert erős lett a bulika, elvonóról ki, elvonóra be, konstans depresszió, mert ugyanilyen családból származik, ha kötődik valakihez, akkor azt is betegesen. Egy elcseszett társadalom tömegével termeli ki az ilyet.
tikkadt-szocske
2024. október 17. 07:45
"Payne a földszinten, a hotel előterében ért földet," Kb. annyira lehetett tudatánál, mint egy irányítását vesztett NASA űrkapszula.
buckafej-2
2024. október 17. 07:44 Szerkesztve
Ami az írásból kiderül, abból úgy tűnik, hogy egy drogos, alkesz szardarab volt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!