Visszavetheti Magyar Péter pártját, hogy a rezsicsökkentés ellen szavaztak az EP-ben? Elemzőt kérdeztünk

2024. október 01. 18:46

Kiszelly Zoltán szerint a Tisza Párt Brüsszelben a globalista érdeket fogja képviselni, nem a magyart.

2024. október 01. 18:46
null

Nyitókép: Facebook

Ahogy azt megírtuk, Gyürk András szerint a Tisza Párt, ha tehetné, eltörölné a rezsicsökkentést. Ezt bizonyítja, hogy Magyar Péter pártjának EP-képviselője, Lakos Eszter, megszavazta az Európai Parlament Ipar, kutatás- és energiaügyi (ITRE) szakbizottságának a COP 29 éghajlat változási konferenciájáról szóló véleményét – olvasható Gyürk András sajtóközleményében.

Ezt is ajánljuk a témában

A Fidesz EP-képviselője, a Patrióták Európáért képviselőcsoport tagja kijelentette: A dokumentum támogatói kifogásolják a lakossági energiatámogatások – mint például a rezsicsökkentés – mértékét, 

és azok kivezetésére szólítanak fel. 

Jóérzésű, valóban a magyar emberekért, családokért dolgozó politikai erő ehhez nem adhatja a nevét” – tette hozzá.

Gyürk kifejette: a szén, a kőolaj, és a földgáz használatának leállítása, illetve az orosz földgáz azonnali embargója alapjaiban rengetné Közép-Európa és Magyarország energiaellátásának biztonságát, ezért ezek veszélyes és abszurd követelések.

A Tisza Párti Lakos Eszter által támogatott dokumentum

 kifogásolja a lakossági energiatámogatások – köztük a rezsicsökkentés – meglétét, és sajnálatát fejezi ki azok túl magas mértéke miatt. 

Gerzsenyi Gabriella korábbi nyilatkozatait követően tehát Magyar Péter újabb EP-képviselője bizonyította, hogy ha tehetnék, azonnal eltörölnék a rezsicsökkentést.

Ezt is ajánljuk a témában

Hogy mindez visszavetheti a Tisza Párt és Magyar Péter népszerűségét, arról Kiszelly Zoltánt, a Századvég politikai elemzési igazgatóját kérdeztük.

Az biztos, hogy ez egy nagyon rossz pont nekik, mert világosan megmutatja, hogy ezzel ők is beléptek azoknak a sorába, 

akik a brüsszeli globalista érdekeket képviselik Magyarországon, és nem a magyar érdeket Brüsszelben” 

– fogalmazott lapunknak Kiszelly.

A szakember hozzátette: készüljünk fel, mert egyre többször fogjuk azt látni, hogy a Tisza Párt EP-képviselői – akárcsak most – a magyar emberek érdeke helyett a globalisták és a multik érdeket képviselik majd.

Kiszelly Zoltán szerint egyszer-kétszer lehet, hogy megengedik majd nekik a színjáték kedvéért, hogy ne szavazzanak meg dolgokat, de az biztos, hogy sokkal többször fogják megszavazni a globalista érdekeket, mint a magyart.

Példaként említette, hogy

Tuskéknak sem kellett megszavazni a migrációs paktumot, de a zöldek és a liberálisok megszavazták. 

Ez lesz a főszabály tehát az elkövetkező öt évben, hogy a Tisza Párt tagjai is – mint előttük olyan sokan – Brüsszelben a globalista érdeket fogják képviselni, nem a magyart. És ennek része, hogy ha a helyzet úgy kívánja, akkor a rezsicsökkentés ellen és a magyar emberek jóléte ellen szavaznak” – fejtette ki az elemző.

Összesen 83 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hlaci83
2024. október 01. 21:19
Hogy fér el ennyi szar egy képen?
atti64
2024. október 01. 21:10
A KÉPEN PATKÁNYOK LÁTHATOK!!!!!!!!!!!!!!NEM EMBEREK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sexykitty-5000101
2024. október 01. 21:08
🍓 ️ ­­É­r­­t­­­é­k­e­­­l­­­d­ ­­a­­­ ­­­s­­z­e­x­i­­ ­p­­­u­­n­c­i­­m­­a­­t­­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­.­­­𝐗­­­𝟏­𝟖­­­.­­­𝐅­𝐔­­­𝐍
Burg_kastL71-C
2024. október 01. 21:06
Esküszöm, középen egy marslakót látni. A földi ember testarányai csak nyomokban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!