Váratlan kérdések zúdultak Magyar Péterre

2024. október 12. 17:40

Nem csitul a botrány a Tisza Párt körül.

2024. október 12. 17:40
null

Nyitókép: Photo by FREDERICK FLORIN / AFP

Négy személy letartóztatásáról döntött pénteken a Kecskeméti Járásbíróság, akiket jövedéki adózás alól elvont dohány és cigaretta megszerzésével, illetve azzal való kereskedéssel gyanúsít a Bács-Kiskun Vármegyei Főügyészség – tudta meg lapunk Kövecs Mátétól, a főügyészség szóvivőjétől.

A nyomozóhatóság a társaság két tagja estében különösen nagy értékre, üzletszerűen elkövetett pénzmosás, míg a másik két személlyel szemben jelentős értékre elkövetett pénzmosás bűntettének gyanúja miatt kezdeményezte a letartóztatást; szökés-elrejtőzés, valamint a bűnismétlés veszélyére hivatkozva.

Az ügyészség nem közölt neveket, ám egy,

az ügyre rálátó forrásunk szerint az egyik gyanúsított nem más, mint a Tisza Párt szolnoki, illetve jász-nagykun-szolnok vármegyei  koordinátora,

aki egyébként részt vett Magyar Péter pártjának múltkori, az MTVA székház előtt tartott tüntetésén is.

Ezt is ajánljuk a témában

Menczer Tamás is reagált az ügyre

„A Tisza Párt szolnoki vezetőjét letartóztatták pénzmosás és cigarettacsempészés miatt” – írta Facebook-oldalán Menczer Tamás.

„Ennek a derék úrnak nem volt mentelmi joga. Peti, te meddig bújsz a brüsszeli mentelmi jogod mögé? Meddig menekülsz, Peti??”

– tette fel a kérdést a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója a Tisza Párt vezérének.

 

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
B_kanya
2024. október 12. 20:14
Skywalker_bp 2024. október 12. 19:15 "Augusztus: 42 - 33 Október: 39 - 35" És megválasztjátok a köztörvényes, selejtes NER-lovagot, aki bután sikkasztott? Buksikám...
Szerintem
2024. október 12. 19:50
A hazugság propagandista tiszafostosnak más sincs, csak a bukott hazugság propagandája. STOP tiszafostosnyik hazugság propaganda!
lyon-v-2
2024. október 12. 19:45
😱
Treeoflife
2024. október 12. 19:29
Hogy pötipeti meddig menekül? Ameddig Ursula szoknyája vagy éppen Weber (nem foltos) gatyája elegendő "árnyékot" tart. A saját árnyéka már nem elég, de vannak támogatói, akik besegítenek. A zsák megtalálja a foltját, pötipeti sem maradt folttalan.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!