Kijózanító pofonba szaladt bele Magyar Péter: a törvények mindenkire vonatkoznak (VIDEÓ)

2024. október 10. 15:44

Nagy bejelentést tett Roberta Metsola.

2024. október 10. 15:44
European Parliament President Roberta Metsola delivers a speech during a voting session to elect the new President of the European Parliament during the first plenary session of the newly-elected European Assembly in Strasbourg, eastern France, on July 16, 2024.

Nyitókép: FREDERICK FLORIN / AFP

A Mandiner is beszámolt róla, hogy a magyar hatóságok hivatalosan is kérvényezték az Európai Parlamentnél Magyar Péter mentelmi jogának kiadását. Roberta Metsola tájékoztatása szerint a kérelmet továbbították az EP jogi szakbizottságához, amely ezután vizsgálja majd az ügyet, azt véleményezi. A mentelmi jog kiadásáról az EP egésze szavaz majd.

Megérkezett Magyarország legfőbb ügyészének Magyar Péter mentelmi jogának lopás bűncselekménye miatti felfüggesztésére tett indítványa az EP elnökéhez”

– reagált a hírre Facebook-oldalán Deutsch Tamás.

„Meggyőződésünk szerint most az illetékes Jogi Bizottságnak mindent meg kell tennie annak érdekében, hogy az Európai Parlament Eljárási Szabályzata rendelkezéseinek megfelelő, szokásos eljárásban Magyar Péter mentelmi jogának felfüggesztéséről mihamarabb dönthessen a plenáris ülés, ezzel pedig elhárulhasson a technikai akadálya annak, hogy Magyar Pétert az általa elkövetett köztörvényes bűncselekményért felelősségre lehessen vonni.

A törvények mindenkire vonatkoznak, még Magyar Péterre is. Ennyi”

– írta a Fidesz európai parlamenti (EP) képviselője.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 170 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000108
2024. október 10. 18:27
🍓 ️ ­­­É­­r­­­t­­­é­k­e­l­d­­­ ­a­­­ ­s­z­­e­x­­­i­­ ­p­­u­n­­c­­­i­­­m­­a­­­t­­ 👉 𝐖­­𝐖­­­𝐖­­­.­𝐗­­𝟏­­𝟖­­­.­­𝐅­­­𝐔­­𝐍
rocktoberi-2
2024. október 10. 18:25 Szerkesztve
Az olasz kommunista terrorista nő és a katari megvesztegetési pénzt bőröndben tároló görög szoci ribanc is megúszta. Van még kérdés? A ballib oldal és a hozzá csatlakozott libsiszopó, áljobboldali EPP egy rablógyilkost se adna ki.
ada17
2024. október 10. 18:24
Poloska ezerrel nyomatta a szerinte erős kèpeket,kèzfogás Viktorral,áll Viktor mögött,odamegy Gulyáshoz,parolázik Weberrel meg Ursulaval.Minden kitalált ,fröccsöntött szar.Kurva kiváncsi leszek meddig jut ezzel.
vaszatyi
2024. október 10. 18:21
A fletó miert nem érti meg,hogy a fidesz adott neki egy lehetőséget, hogy emelt fővel távozzon a klárikájával....így most megszégyenülve fog megszünni...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!