Kikérték Magyar Péter mentelmi jogát

2024. október 10. 14:29

Már az Európai Parlament térfelén pattog a labda.

2024. október 10. 14:29
null

Nyitókép: Magyar Péter Facebook-oldala

 

A magyar hatóságok hivatalosan is kérvényezték az Európai Parlamentnél Magyar Péter mentelmi jogának kiadását – ezt Roberta Metsola, az EP elnöke jelentette be. Metsola tájékoztatása szerint a kérelmet továbbították az EP jogi szakbizottságához, amely ezután vizsgálja majd az ügyet, azt véleményezi. A mentelmi jog kiadásáról az EP egésze szavaz majd. 

Ahogy arról korábban beszámoltunk, lopás bűncselekménye miatt a nyomoz a Központi Nyomozó Főügyészség Magyar Péter (TISZA Párt vezetője) ellen, mert a politikus még a júniusi diszkóbotránya során elvette egy számára ismeretlen férfi telefonját és a készüléket a Dunába dobta.

Kapcsolódó vélemény

undefined

Nagy Ervin

Mandiner

Idézőjel

A TISZA-vezér Brüsszel politikai foglya lett, önként és dalolva átállt Brüsszel oldalára.

Ahogy a Mandiner is megírta, mentelmi joga megőrzése miatt kérhetett Manfred Webertől, az Európai Néppárt (EPP) bajor elnökétől politikai segítséget Magyar. Annak ellenére, hogy az TISZA Párt elnöke korábban még a mentelmi jog eltörléséért kampányolt.

Így az sem véletlen, hogy Magyar állva tapsolta meg az Ukrajna felfegyverzését szorgalmazó Ursula von der Leyen, majd a magyarok ellen majd a magyarok ellen uszító Manfred Weber beszédét is, hiszen Magyar Péter személyes szabadsága gyakorlatilag az Európai Parlament, azon belül pedig az Európai Néppárt kezében van. 

Ezt is ajánljuk a témában


 

Összesen 103 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000108
2024. október 10. 17:08
🍓 ️ ­­É­r­­­t­­­é­k­­­e­­l­­d­ ­­­a­­ ­s­­­z­e­x­­­i­ ­­­p­­u­­­n­­c­­i­­­m­­­a­t­­­ 👉 𝐖­­𝐖­𝐖­.­𝐗­𝟏­­𝟖­­­.­­𝐅­­𝐔­­𝐍
Palatin
2024. október 10. 17:06
Babits Mihály, egyik kedvenc költöm ezt írná ma a "brüsszeli bigott bagázsról": Bár bolygónk bajai baljóslatúan bokrosodnak, Bölényként bömbölő, bukott bajkeverő betyárok Bírálgatják büszke bajnokunk békés buzgalmát. Bárdolatlan, becstelen blöffölés, bizony barátaim. Balgatag bürócsődörök becsvágya burjánzik, Botozásra, belezésre, boncolásra bujtogatnak. Bizalmat bitorló bennfentesek becsmérelnek, Beteges bárgyúság, bűnös, borgőzös borzadály. Botrányosan bomlasztó, békétlen, botor beszéd, Bujkáló, bugyuta besúgók bókolgatnak beszarin, Burjánzó, bávatag butaság bugyborékol belőlük, Bágyadt bölcsesség borús bűntudattal bódorog. Belföldön bünös barbárok bujtogatnak bugrisokat, Bolsevik baromságokat bégetve bubikat bepaliznak, Bizalmaskodó bohémséggel bókolnak bácsikáknak. Büneitekért Belzebúbnak bugyraiban bünhödjetek.
somatic335 - Legyetek bátorak
2024. október 10. 16:59
Dehát simán lemond róla. Csak be kéne lépni az Európai Ügyészségbe. Nem értem azzal mi a gond?
Vata Aripeit
2024. október 10. 16:48
Nem adják ki , mert salis, meg bellacao, meg dittttatúra(!)...de szvsz ettől függetlenül marokpeti nem lesz sokáig tényező..letelt a 15 perc...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!