Újra itt az ÖT! Hont megint helyre tette Magyar Pétert (VIDEO)

2024. október 04. 12:31

A publicista szerint a magyar újságíró társadalom is rendesen lyukra futott.

2024. október 04. 12:31

Nyitókép: Képernyőkép

Természetesen a Tisza Párt elnöke is téma volt az immár Schiffer András nélkül felálló Öt című műsor csütörtöki adásában.

A pátelnökkel elhúzódó kommentháborúba bonyolódó Hont András a Magyar-jelenséggel kapcsolatban arra mutatott rá, hogy az újságíró-társadalom egyenesen megbolondult februárban attó, „hogy jön a bennfentes, tudja az információkat, végre valaki közli a titkot”. 

De én már akkor mondtam, hogy nem tud semmit, ez egy selyemmajom

– fogalmazott a publicista. Hozzátette: az újságíróknak nem volt igazuk, mert Magyar Péter semmit nem tudott bizonyítani, nem volt információja. Igaz viszont, hogy politikailag ügyesen felépítette magát.

Az először az Átlátszó által nyilvánosságra hozott KEHI-jelentéssel kapcsolatban rámutatott:

Magyar korábban azt mondta, hogy a jelentés nem tartalmazott megállapításokat, ehhez képest a KEHI súlyos megállapításokat tett.

Az pedig, hogy mit vizsgált vagy nem vizsgált a hivatal vagy az Átlátszó a Magyar Pétert megelőző időszakban, az nem ennek a vitának a tárgya – húzta alá. 

Ceglédi Zoltán elemző is erre utalt, amikor azt vetette fel, hogy 

Magyar számon kéri a korábbi szerződések vizsgálatát, miközben ő azalatt is lubickolt a NER-jólétben. Hogyan fér össze a kettő?

 – tette fel a kérdést az elemző.

Ceglédi a Fővárosi Közgyűlés jövőjével kapcsolatban azt mondta, hogy ez a Titánok harca lesz, a legtöbbet lehallgatott politikussal, Karácsony Gergellyel és az otthon is diktafonnal közlekedő Magyar Péterrel.

Nem látom, hogyan akarják ezt öt évig működtetni a várost ebben a leosztásban”

– jegyezte meg. 

A teljes adást itt nézheti meg:

 

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nemecsek-3
2024. október 04. 14:05
"De én már akkor mondtam, hogy nem tud semmit, ez egy selyemmajom" Eszelősen ragaszkodnak az orbitális disznóságokhoz és őrjöngenek, hogy semmit nem tudnak róla. Az nem létezik számukra, hogy esetleg nincs olyasmi amiről álmodoznak, pedig láthatóan égető szükségük lenne arra kurva ütős libsi mentségre, hogy bezzeg a NER orbitális csalások meg sokkal jobban, meg sokkal többet
Perczel Éva
2024. október 04. 14:03
Schiffer nélkül az 5 csak max. 2- 2,5 fél....de ha ugyanannyit fizetnek - fene se bánja, igaz?
mi-egy-nagy-vibralo-tojast-hasznalunk-2
2024. október 04. 13:58
Szegény Hont.. intellektuálisan egy felhőkarcoló a négy putri mellett.
Reszelő Aladár
2024. október 04. 13:50
A helyzet az, hogy úgy tűnik MP meg tudja valósítani az ellenzéki összefogást. Letarol mindenkit, Fletó célja már csak az 5% elérése lehet és a remény, hogy SZDSZ-ként lehessenek királycsinálók. Az igazi kérdés, hogy elegen leszne-e hozzá. Mert bizony megy a fejvakarás, hogy egy Orbán Viktorként beszélő, Orbán Viktorként viselkedő, benne messiásként hívő hívekkel rendelkező, az NER minden negatív tulajdonságával rendelkező slimfit szójalatte figura vajon jó lenne-e. 8 hónap alatt kiderült, hogy mond amit akar, bántalamaz akit akar semmi nem állítja meg. De amikor majd eljön a nap, akkor vajon jó érzéssel húzzák rá az X-et? Vagy nem merik bevállalni és inkább otthon maradnak?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!