„Idefigyelj, pupák” – úgy tette helyre Magyar Pétert Hont András, mint még soha senki

2024. október 02. 17:09

„Valószínűleg elegánsabb lett volna, ha valamelyik hozzátartozónkkal folytatott beszélgetést rögzítjük titokban, és tesszük közzé, de nem stílusunk” – írta a publicista.

2024. október 02. 17:09

Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Mint a Mandiner is beszámolt róla: Magyar Péter a Partizánnak adott interjújában azt állította, azért rendelt el a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal vizsgálatot az ő általa vezetett Diákhitel Központban, hogy ezzel figyelmeztessék föntről, hogy rendezze a megromlott kapcsolatát az akkori feleségével, Varga Judittal. A Tisza elnöke később azt is elmondta, hogy az általa aláírt szerződésekkel kapcsolatban a KEHI-vizsgálat „mindenféle megállapítás nélkül” zárult.

Ezzel szemben az Átlátszó megszerezte a KEHI jelentését, ami cáfolja Magyar Péter szavait.

A Tisza elnöke erre Hont Andrást, a jelentést feldolgozó újságírót vádolta meg azzal, hogy a Fidesz szekerét tolja, és hogy nem mond igazat.

A felmerült vitával kapcsolatban közleményt adott ki a KEHI

Mint írják, a hivatal tanácsadó tevékenységet folytatott a Diákhitel Központ Zrt. működése és gazdálkodása tárgyában.

A tanácsadó tevékenység eredményeként a KEHI véleményt készített és a tanácsadói tevékenységet lezárta. Az ügyben ellenőrzési jelentés nem készült.

A Diákhitel Központ Zrt. gazdálkodásával kapcsolatban jelenleg nyomozás van folyamatban, melyben a tanácsadó tevékenységről készült vélemény és a kapcsolódó szerződések a nyomozó hatóság rendelkezésére állnak”

– olvasható a közleményben.

Hont András szerdán Magyar Péterre reakciójára adott választ

„Idefigyelj, pupák. Kezd ahhoz hasonlítani, amit játszol, mint amikor a gyerek megy haza a bizonyítvánnyal, már az ajtóban áll, tudja, hogy pillanatokon belül az apjánál lesz, mégis kitart amellett, hogy színjeles. Csak te még ezt is túltolod, amikor az öreg már látja, hogy hatból buktattak, te még akkor is darálod, hogy de, hát, az mind ötös.

Amikor már kinn van a KEHI-jelentés a megállapításokkal, még akkor is hajtogatod, hogy a hivatal megállapítás nélkül zárta le a vizsgálatot.

„Én ezzel nem tudok mit kezdeni, személyiségzavarokkal nem foglalkozom, de az amúgy is beteg magyar nyilvánosság miatt a tényeket és a józanészt ne likvidáljuk már teljesen.

Mivel a hosszabb szövegek értelmezése, ahogy látom, gondot okoz, ezért berakom csak a szösszenetedet, és az azt cáfoló részeket.

Sajnos lerajzolni nem lehet, és óvodai jelekkel sem tudok kommunikálni, de remélem, hogy az O1g-hőbörgésen edződött követőid nem épültek le annyira, hogy ne tudják értelmezni” – írta a publicista.

„Fölhánytorgatod, hogy Dezső Andráshoz hasonlóan jogellenesen szereztünk meg, és hoztunk nyilvánosságra egy dokumentumot.

Valószínűleg elegánsabb lett volna, ha valamelyik hozzátartozónkkal folytatott beszélgetést rögzítjük titokban, és tesszük közzé, de nem stílusunk.

A lapok viszont már csak így dolgoznak: ilyen-olyan forrásokból információkhoz, dokumentumokhoz jutnak, azután, ha a közérdek így diktálja, lehozzák” – írta Hont András.

 

„Mindezzel együtt nagyon örülök, hogy a Diákhitel központnál eltussolt ügyeid és az én gyalázásom ismét remek alkalmat jelentettek, hogy posztolj egy képet MAGADRÓL” – fogalmazott a publicista.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 124 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
5m007h 0p3ra70r
2024. október 02. 20:15
>>zrx8 2024. október 02. 18:51 Nekem most kezd leesni, ami Hontnak lehet hogy már régen világos, hogy a selyemmajom lehetett az egész kegyelmi ügy kiszivárogtatója<< Nem csak Hontnak. Ezt nyilatkozta a 'névtelen vidéki' ügyvéd: "A véletlen úgy hozta, hogy azon a reggelen a BH.2024.3 számon 2024. januárjában közzétett, büntetőügyben meghozott határozatra esett a választásom. " h ttps://telex.hu/belfold/2024/02/21/videki-prokator-kuria-k-endre-kegyelmi-ugy-nyilvanossag-undorral-es-elborzadva-olvastam A Kúria által kiadott Bírósági Határozatok kiadvány 72. évf. 2024/3 száma márciusi, a januári a 2024/1 szám abban szerepel a 31. oldaltól indulva a Bhar.II.93/2023/11. h ttps://kuria-birosag.hu/sites/default/files/kuriai_dontesek/72_evfolyam_1_szam.pdf Az "ügyvéd" megnyitja február elsején az előző hónap közepén megjelent 175 oldalas kiadványt, pont a 31. oldalon, elborzadva olvassa, idéz belőle, de nem tudja melyik számból és leírni sem tudja rendesen a kiadvány nevét. 👏🏻👏🏻👏🏻
sexykitty-5000102
2024. október 02. 20:14
🍓 ️ ­­É­­r­­­t­é­­k­­e­l­­­d­­­ ­a­­­ ­s­­z­e­­­x­­i­ ­­­p­­u­­n­c­­­i­m­a­t­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­­.­­­𝐗­𝟏­­𝟖­­.­­𝐅­­­𝐔­­­𝐍
states-2
2024. október 02. 20:13
A futóbolondok a saját világukban élnek, van, aki Napoleonnak, Pszichopeti törvények felettinek hiszi magát.
flesh ripper
2024. október 02. 20:06
Ez a peti, csak egy idétlen, komolytalan hülyegyerek. Ki veszi komolyan ezt a kényszeres, infantilis alakot? De komolyan, ki veszi komolyan?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!