Tulajdonképp a neobalosok a legjobb szövetségesei az oroszoknak

2024. október 21. 17:13

Ironikus lenne, ha a nyugat bukása után a győztes ruszkik állnának a fehérek élére, Kínával szemben is.

2024. október 21. 17:13
Martin Ethelwolf
Martin Ethelwolf
Facebook

Nyitókép: ALEXANDER KAZAKOV / POOL / AFP

„Olvasom, hogy a brit kommunista (bár fehér) miniszterelnök raktárba tetette Shakespeare ismert arcképét, vélhetőleg a gyarmati múlt elleni harc jegyében. (Az, hogy korábbi brit uralkodók és politikusok portréi mentek a kukába, azért nem teljesen ugyanaz – tudniillik a toryk összemossák György királyt, Margaret Thatchert és hasonlókat Shakespearrel.)

A woke neomaoisztikus jellegű kultúrharcának – legyen az a »gyarmati múlt eltörlése«, vagy zöldidióták múzeumi akciója festmények ellen, és egyebek –, pontosan ugyanaz a célja, mint a politikai keletnek és délnek: a nyugat elsöprése. Tulajdonképp a neo-neobalosok a legjobb szövetségesei az oroszoknak. Bár azoknak Trump is a szövetségese.

A ruszkiknak mindenki a szövetségese. Ki így, ki úgy.

Mindazonáltal egy festmény raktárba helyezése nem ugyanaz a kategória, mint a munkatábor, mint az ellenzékiek bebörtönzése, vagy üzletemberek ablakon kiesése, de hát a hazai jobber inkább esne ki az ablakon, mintsemhogy a fb diktatúra cenzúrázza a véleményét, vagy levegyenek egy festményt valahol a falról – ha jól dekódolom a nyugati woke-diktatúrától való állandóan hangoztatott félelmet és az ezzel szembeállított, normalitásnak nevezett oroszimádatot.

Ironikus lenne, ha a nyugat bukása után a győztes ruszkik állnának a fehérek élére, Kínával szemben is. De mivel az orosz uralom sose tűrt semmiféle függetlenséget, leszámolnának a helyi nacionalizmusokkal is, és a szélsőjobb vagy nyíltan moszkovitává alakulna, minden saját nemzetit elárulva (abszolút kinézem belőlük), vagy menne a gulágra, miközben a nyugati városokban a muszlimok kicsinálnák az összes kultúrbalost.

Erre lehetne mondani, hogy Isten nem ver bottal.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tapir32
2024. október 21. 21:34
Mondjunk nemet a bunkóságra! Mondjunk nemet a hazugságra! Mondjunk nemet a tudatlanságra! Mondjunk nemet a butaságra! Mondjunk nemet Magyar Péterre!
tapir32
2024. október 21. 21:25
Magyar Péter tönkre akarja tenni az oktatást és az egészségügyet! Magyar el akarja törölni a rezsicsökkentést! A rezsicsökkentés: A lakossági rezsivédelmen felül támogatást kapnak az önkormányzatok, az oktatási intézmények, a kórházak, valamint a kis- és középvállalkozások a rezsiköltségeik megfizetéséhez. A rezsicsökkentés nélkül tönkrement volna a lakosság jelentős hányada!
Martell 2
2024. október 21. 21:02
Úgy látszik mostanra full alkoholista lett ez a szerencsétlen. Aztán mi a szarnak kellene Európa az oroszoknak ? Ők már nem kommunisták, hanem orosz nacionalisták. Az oroszoknál minden megvan ami kell nekik, nyersanyag, élelmiszer, ha valami technika kell, megveszik Kínától.
sexykitty-5000121
2024. október 21. 20:40
🍓 ️ ­­­É­­­r­­­t­­­é­­­k­e­­l­­d­­­ ­a­­ ­­­s­­­z­­e­x­i­­ ­­p­­­u­­­n­­c­i­m­­a­­t­­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­­.­𝐗­𝟏­­­𝟖­.­­­𝐅­𝐔­­­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!