Történelmi látogatás: különleges vendéget fogadott Orbán Viktor Budapesten

2024. október 01. 07:07

A gazdasági semlegesség jegyében új partnerség született.

2024. október 01. 07:07
null

Nyitókép: Facebook

Orbán Viktor miniszterelnök a Facebook-oldalán jelentette be:

„A történelem során először látogatott Magyarországra a Kongói Demokratikus Köztársaság elnöke. Isten hozta Félix Tshisekedi elnök urat!” – írta.

Új gazdaságpolitika, új lehetőségek, új partnerek. Erről szól a gazdasági semlegesség!

 – tette hozzá a kormányfő.

 

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csapláros
2024. október 01. 11:25
birozsleta...ecetet rád 2024. október 01. 11:16 ..."Már csak Burundit kell megnyerni valahogyan, és kész a Magyar Nemzeti Gazdasági Semlegesség! 🤡"... Ezt bízd inkább a hozzáértőkre ...Kac-kac...Ha te mindent bevásárolsz a sarki fűszeresnél, egyedül a szappant veszed meg az illatszerboltban, akkor neked már kész is a semlegességed... Mondom én, hogy nem megy ez neked, mert alapból BÜDÖS neked a semlegesség.
csapláros
2024. október 01. 11:21
Hajnóczi Kristóf 2024. október 01. 07:33 ..."és most már nem csak Európa meg Észak-Amerika, hanem Kelet-Ázsia felé is el vannak adósodva."... 1. NEKED MI bajod van a barterrel ??? 2. Na, és te még soha nem vettél fel úgy hitelt, hogy abból konkrétan egy fillért nem láttál, azaz az eladó, akitől vettél, a te kiiktatásoddal kapta meg a pénzét ??? És itt mi most el akarunk adni, a kongóiak meg venni akarnak valamit.
birozsletaparadicsomnemzsargamagyarorszageloremegyennemhatrafelecsakafidezsesadogtorminizsterelnokurasag
2024. október 01. 11:16
Már csak Burundit kell megnyerni valahogyan, és kész a Magyar Nemzeti Gazdasági Semlegesség! 🤡 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
csapláros
2024. október 01. 11:05 Szerkesztve
Lombi 2024. október 01. 07:19 ..."Jó. De mit üzletelünk kongóval? "... Amikor két államfő találkozik: Sulyok és a kongói, akkor az CSUPÁN kapcsolatfelvétel, amikor is egy ÖTLETBÖRZÉRE kerül sor a lehetőségekről. A többi már Orbán, Szijjártó és a sleppjük dolga, hogy a kongói elnök sleppjével ugyancsak találkozva, ebből valami konkrétum is kisüljön. Egyébként a kongói elnök példaként említette, hogy Példaként említette, hogy vannak stratégiai fontosságú ásványkincseik, amelyeket már Magyarországon dolgoznak fel. Az ilyen együttműködési modellt szeretnék több szektorban kifejleszteni, például a mezőgazdaságban, az állattenyésztésben vagy a halászatban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!