Több százan tüntettek Lakatos Márk lakása előtt

2024. október 26. 20:42

A közismert homoszexuális influenszer ellen nyomozást indított a rendőrség.

2024. október 26. 20:42

Nyitókép: YouTube

Ahogy azt lapunk is megírta, Ábrahám Róbert a Lakatos Márk-ügy elhallgatása miatt szervezett tüntetést szombaton a Battyány térre. Az újságíró-műsorvezető a Fővárosi Főügyészségen nyújtott be iratokat a közismert homoszexuális influenszer ellen, aminek következtében a rendőrség elindította a nyomozást. Az eset kapcsán Pottyondy Edina és Mérő Vera is megszólalt. 

Ábrahám Róbert szombat este 18 órára hirdette meg a demonstrációt a Batthyány térre, Lakatos Márk lakásához.

A Magyar Jelen azt írja, annak ellenére, hogy az esemény szombat reggel lett meghirdetve, 300-400-an jelentek meg, civilek, újságírók, de a Mi Hazánk és a Mi Hazánk Ifjainak az aktivistái is ott voltak zászlókkal. 

Ábrahám Róbert a tüntetésen mindenkinek megköszönte, hogy megjelentek, holott a mainstream média elhallgatta az eseményt.

Fotó: magyarjelen.hu

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
magyarok2026
2024. október 26. 23:22
a kormányzat tudatosan nem akarja tematizálni a témát, mert a szekrényük tömve van bántalmazással, p3d0fíliával, árva gyerekek vagy ministránsok megrontásával. Sajnos nem tudom kizárni az utóbbi lehetőséget, ezért azt javaslom, hogy indítsanak nyilvános vizsgálatokat a gyermekvédelmi intézményekről, a katolikus egyház belső viszonyairól, a kegyelmi döntésekről, az ügyészség működéséről. Független, civil szervezeteket, gyermekvédelmi szakértőket vonjanak be az intézményhálózat átvilágítására. Kapjon a társadalom még több jogi garanciát arra, hogy a hatósáok a tudomásukra jutott bántalmazásokkal szemben kíméletlenül fellépnek. Védjük meg a gyerekeket, a nőket, az elesetteket, a gyengéket! „Odakint most is szörnyek járnak. Szörnyek, akik gyerekeket bántottak. És szörnyek, akik a gyerekek helyett a bántalmazókat segítették.”
paracelsus-2
2024. október 26. 23:22
Idáig lapultak a bolsi patkányok. Úgy látszik, megkapták a parancsot, feléledtek, szűkölve mosdatják a fajtájukat.
akkor ki
2024. október 26. 23:13
Mocskos cigány buzi! Börtön lesz öltöztető ratyi!
sexykitty-5000126
2024. október 26. 23:11
🍓 ️ ­­É­­r­­t­­­é­k­e­­l­d­­­ ­a­ ­s­­­z­­e­­x­­­i­ ­­p­­­u­­­n­­­c­i­­­m­­a­t­ 👉 𝐖­­𝐖­𝐖­.­𝐗­­𝟏­­­𝟖­­­.­𝐅­­𝐔­­­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!