Több millió forintot taxizgatott el Karácsony pártjának társelnöke– a DK-s polgármester mégis kitart mellette

2024. október 12. 10:57

László Imre ugyan kitette az önkormányzati vezetésből, de egy jól jövedelmező főtanácsnoki pozícióval kiengesztelte a következő 5 évre.

2024. október 12. 10:57
null

Nyitókép: Barabás Richárd Facebook-oldala

Több millió forintot taxizgatott el Karácsony Gergely pártjának társelnöke – tette szóvá Király Nóra, a XI. kerület testületi  ülésén. A Fiatal Családosok Klubjának elnöke, aki egyben önkormányzati képviselő is, minderről a közösségi oldalán számolt be. Mint írja: „A tegnapi testületi ülésen szóvá tettem, hogy Barabás Richárd alpolgármesterként 2019 novemberétől közel 3 millió forintot taxizott el önkormányzati pénzből.”

Ez több mint 1000 utat jelent, amelyek többsége magán út a képviselő állítása szerint. „Volt olyan nap is, amikor 9 alkalommal rendelt taxit.” 

Király Nóra felhívta a figyelmet arra, hogy „Pesterzsébeten hasonló ügy az ottani alpolgármester lemondásával járt a taxiszámlák visszafizetése mellett.” A XI. kerületben viszont nincs ennek következménye.

Barabás Richárdot László Imre polgármester ugyan kitette az önkormányzati vezetésből, de egy jól jövedelmező főtanácsnoki pozícióval kiengesztelte a következő 5 évre.” 

– jegyzi meg végül Király Nóra.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gilou-au-clavier
2024. október 12. 13:59 Szerkesztve
Orbán meg focimeccsekre jár, vásárolgatni Milánóba - a Honvédség gépével. Hiába, a fidernyák Romunrógecisztán nem Skandinávia, ahol egy csoki miatt is kettétörhet a politikusi karrier, ez egy korrupt lopós, balkáni cigányputri a szotyiköpködő csuti vajdával az élen. Nagy helyes, hogy így is tekintenek rá nyugaton.
Szuperszig
2024. október 12. 13:26
Mit tud ez a huncut kis cicafiú, hogy ennyire tolják?
sexykitty-5000109
2024. október 12. 12:08
🍓 ️ ­É­­r­­t­­­é­k­­­e­l­d­­­ ­­a­­ ­s­z­­­e­x­i­­ ­­­p­u­­­n­­c­­­i­­­m­­a­­t­­­ 👉 𝐖­­𝐖­𝐖­­.­­𝐗­𝟏­𝟖­.­­𝐅­𝐔­­𝐍
states-2
2024. október 12. 12:08
Komcsi maffia, szét lopták az összes önkormányzat ot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!