Tiszások Magyar Péter túlárazott diákhiteles szerződéseiről: Számoljon el vele, legyen első a sorban (VIDEÓ)

2024. október 05. 19:28

A Mandiner stábja a szombati tüntetésen a résztvevőket kérdezte a túlárazott diákhiteles szerződésekről, Magyar mentelmi jogának felfüggesztéséről és az '56-os lyukas zászló kisajátításáról.

2024. október 05. 19:28
null

Nyitókép: Attila KISBENEDEK / AFP

Magyar Péter szombaton tüntetést szervezett az MTVA elé. A Mandiner stábja a résztvevőket kérdezte a túlárazott diákhiteles szerződésekről, Magyar mentelmi jogának felfüggesztéséről és az '56-os lyukas zászló kisajátításáról.

Mi a radikális elszámoltatás hívei vagyunk, mindenkit el akarunk számoltatni jobb és bal oldalon egyaránt. Én úgy gondolom, az lenne a leghelyesebb, ha ő maga számolna el, és vállalná fel, legyen ő az első a sorban”

mondta az egyik tüntető a túlárazott diákhiteles szerződésekről.

Magyar Péter mentelmi jogának felfüggesztéséről a tiszás demonstrálók a következőket mondták: „Én azt gondolom, hogy nem voltam ott, sőt egyikünk sem volt ott, nem tudjuk, hogy pontosan mi történt. A rendőrség nyomoz az ügyben. Én nem gondolnám túl ezt a dolgot. Ha Péter önvédelemből cselekedett, vagy olyan felvételeket készítettek róla illegálisan – tehát az engedélye nélkül –, talán a telefonnak nem kellett volna a Dunában végeznie, de megvédte magát, én ennek örülök.” 

Természetesen meg fogják kérni és a bürokrácia egyszer majd felfüggeszti. Azt hiszem ez most nem fontos”

– hangoztatta egy újabb jelenlévő. Az '56-os lyukas zászló kisajátítása kapcsán rendhagyó beszélgetés zajlott le riporterünk és az egyik idős tüntető között:

Tüntető: „Örülök neki”

Riporter: „Örül?”

Tüntető: „Akkor nem tudom.”

„Ehhez nem értek, hogy mi a jelkép, vagy hogy mi a lyukas zászló. Erről nincs véleményem” – hangsúlyozta egy másik nyilatkozó. 

A teljes videót itt tudja megtekinteni

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Squalline
2024. október 05. 21:59
Mlm termékbemutató vót máma'. A résztvevők többsége arra sem tudott válaszolni minek veszi meg a terméket, mit vár tőle, mire hat, és egyáltalán jó-e ez bármire. De még veszik. Mer' kell. Mondom, mlm termékbemutató vót máma'....
atti64
2024. október 05. 21:54
A PATKÁNYOKAT IRTAN KELL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sexykitty-5000104
2024. október 05. 21:40
🍓 ️ ­­É­r­­­t­é­­­k­­­e­­­l­­­d­ ­­­a­­­ ­­­s­z­e­x­i­ ­­p­u­­n­­c­­­i­­­m­a­­­t­­­ 👉 𝐖­𝐖­­­𝐖­­.­𝐗­𝟏­­­𝟖­.­𝐅­𝐔­­𝐍
elfújta az ellenszél
2024. október 05. 21:40
Hogy fogják magukat szégyellni ezek az emberek, amikor idővel fény derül Magyar Péter viselt disznóságainak akár csak egy részére is. De ettől még ugyanúgy bekajálják majd a következő Gyurcsányt, Fegyőrt, Pankóci Lilit vagy akármelyik pléhmessiást
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!