Alig háromezer ember volt kíváncsi Magyar Péterékre a közmédia elleni tüntetésen

2024. október 05. 18:25

A várakozásokkal ellentétben csupán néhány ezer ember vett részt a demonstráción.

2024. október 05. 18:25
null

Nyitókép: Mandiner

A várakozásokkal ellentétben csupán néhány ezer ember vett részt Magyar Péter szombati, közmédia elleni tüntetésén – számolt be a Magyar Nemzet

A lap által a helyszínen készített felvételek alapján a résztvevők száma körülbelül háromezer főre tehető.

Bár korábban a Tisza Párt vezetője százezres tömegről beszélt (Hadházy Ákos, aki felszólalt az eseményen, szintén úgy véli, hogy ekkora létszám lenne szükséges a sikerhez), úgy tűnik, az eredeti lendület alábbhagyott. Ez nem meglepő, hiszen Magyar Péterék továbbra sem világosították fel a közvéleményt álláspontjaikról, politikai üzeneteik változatlanok, ráadásul a Fővárosi Közgyűlésben is bebizonyosodott, hogy a tiszás politikusok nem igazán boldogulnak a napi politikában.

Ruff Bálint, a Partizán műsorvezetője szerinte a gyűlés az óellenzék tüntetéseire emlékeztetett.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 300 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
5m007h 0p3ra70r
2024. október 05. 20:28
»FeketeFehér 2024. október 05. 20:17 • Szerkesztve Nem is igazán kellene a "közmédia" ellen tüntetni, mert egyrészt nem "köz", hanem fidesz, másrészt a kutya sem nézi már. Mégis kit érdekel?« Látod? Egy hete ezt mondom! Erre mit csinál ez az istenbarma? Odatelepül csinnadrattával. Maaaargiiiit, noooormáááális????
Performan
2024. október 05. 20:23
"Alig háromezer ember volt kíváncsi Magyar Péterékre" Na jó, de az mind meggyőződéssel hiszi, hogy az ő vergődésük fontosabb több millió magyarénál. Ezek a bolsevikok neveztetik magukat demokratának. Meg liberálisnak. Meg haladónak stb. :-) Az itt tobzódó bolsevik troll-had is többet gondol saját fontosságáról és ált. magáról, mint amit a tükörben lát.
sexykitty-5000104
2024. október 05. 20:17
🍓 ️ ­­­É­r­­t­­é­­k­­­e­l­d­­ ­a­­ ­­s­­z­e­­x­i­­ ­­p­­­u­­n­c­­i­m­a­­t­­­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­­­.­­­𝐗­­𝟏­­𝟖­­­.­𝐅­­­𝐔­­­𝐍
FeketeFehér
2024. október 05. 20:17 Szerkesztve
Nem is igazán kellene a "közmédia" ellen tüntetni, mert egyrészt nem "köz", hanem fidesz, másrészt a kutya sem nézi már. Mégis kit érdekel? Az átlag már abba is beletörődött, hogy a közmédiások a nulla teljesítményre vesznek fel milliós fizetéseket. Ezt hívják apátiának.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!