Baloldali politikusoktól hemzsegett Magyar Péter tüntetése (Videó)

2024. október 05. 17:30

Hadházy Ákos és Márki-Zay Péter után újabb ellenzéki sikerpoltikusok felbukkanása is várható volt az MTVA-székház előtt.

2024. október 05. 17:30
null

Nyitókép: Magyar Péterék tüntetése az MTVA-székház előtt 2024- október 5-én. (Kisbenedek Attila/AFP)

Bár a Kossuth rádióba és a köztelevízió adásába többször is kapott meghívást Magyar Péter, amivel aztán élt is, a Tisza Párt elnöke mégis tüntetést hívott össze ma délutánra az MTVA Kunigunda utcai székháza elé. A Hír TV tudósítója, Németi Botond helyszíni beszámolójában elmondta, az eseményt Nagy Ervin színész nyitotta meg. Több politikus előre jelezte részvételét a demonstráción, így a Facebookon bejelentkezett többek között Fekete-Győr András, a Momentum és Jakab Péter, a Jobbik volt elnöke. Az időközben megérkezett és felszólalt Hadházy Ákos közösségi oldalán is világosan kijelentette, kiáll Magyar Péter mellett.  Márki-Zay Péter ugyancsak jelen van a közönség soraiban.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Mint ismeretes, a Tisza vezére már tegnap este megjelent a székház előtt, annak vezérigazgatóját, Papp Dánielt kereste, hogy élő adásban beolvashassa 16 pontos követeléslistáját. Magyar Péter nagyjából egy hete volt élő adásban vendége a köztévének, illetve a Kossuth rádiónak, de „akkor nem olvasott fel semmit, és bár eredetileg a fővárosi ügyekről beszélt volna, nem tért ki pontosan arra sem, melyek azok az ügyek, amikről szólni akar” – fogalmazott a riporter

Összesen 82 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szerintem
2024. október 05. 19:27
"gilou-au-clavier >>> Szerintem 2024. október 05. 19:01 Pedofil buzulást a fidkányok akarnak. Azért fidkányok el, mert azt hiszik, hogy Vitya meg Polt meg az egyház megvédi őket." Te is itt verted a faszodat a törvény ellen, ami nem engedi meg, hogy az óvodásokkal pedofil buzuljatok. Gyenge próbálkozás, hogy a pedofíliátokat a pedofíliát tiltókra fogjátok. Mire számítasz, hogy majd belebuknak és akkor hajrá, minden kisgyereket megronthattok? Ez fontos pártprogramotok, balfasz, a molékos tiszafostosé is, nem véletlenül Weber ezt követelő frakciójában úlve.
sexykitty-5000104
2024. október 05. 19:27
🍓 ️ ­­­É­­­r­­­t­­­é­­k­­­e­­l­­d­­­ ­­a­ ­­s­­z­­e­­x­­i­­ ­­­p­­u­­­n­­c­i­­m­­­a­­t­­ 👉 𝐖­­𝐖­­𝐖­­­.­𝐗­­­𝟏­𝟖­.­­­𝐅­𝐔­­­𝐍
Nimril
2024. október 05. 19:25
Tessék mondani, Tóni gépe már járó motorral várakozik, miközben az ügynökei parókában blokkolják a netet?
FeketeFehér
2024. október 05. 19:24
Amúgy, ha a Mandiner szintjén ragadnék le, akkor írhatnám azt is, hogy Varga Ádám a PestiSrácoktól átigazolt a Tisza Párthoz. :))))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!