Szánthó Miklós: Argentína ugyanazokat az értékeket képviseli, mint Magyarország

2024. október 26. 17:05

Az Alapjogokért Központ igazgatója szerint a latin-amerikai régióban is sok olyan szövetséges van, aki ugyanúgy gondolkodik a világról, mint a magyar kormány.

2024. október 26. 17:05
null

Nyitókép: Mandiner / Földházi Árpád

Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ igazgatója és a CPAC Konzervatív Politikai Konferencia szervezője, argentin látogatása során hangsúlyozta, hogy Javier Milei ugyanazokat az értékeket képviseli, mint a magyar konzervatívok – számolt be a Magyar Nemzet

Szánthó a Mundo Libre-nek adott interjúban kifejtette, hogy a magyar miniszterelnök és az argentin elnök közös értékek mentén állnak ki, így a nemzeti szuverenitás, a család, a vallás és a hagyományos értékek védelme mellett, miközben igyekeznek visszaszorítani a woke-ideológiát és a globalizmus hatásait. 

Szánthó kiemelte, hogy az Alapjogokért Központ célja a nemzeti erők nemzetközi szövetségének megszilárdítása és egy konzervatív hálózat kiépítése, amely az antiglobalista, tradicionális értékeket védő mozgalmakat fogja össze. 

Európában már több lépést tettek ennek érdekében, például Madridban irodát nyitottak, megalakult a Patrióták európai parlamenti csoportja, és erősödnek az Egyesült Államok konzervatív szervezeteivel való kapcsolatok is. Szánthó rámutatott, hogy a latin-amerikai térségben is számos olyan szövetséges található, akik osztják a magyar kormány nézeteit, és a magyar érdekek védelméhez egy erős nemzetközi szövetség szükséges. Hozzátette, hogy argentínai látogatása célja a spanyol nyelvű világra való nyitás és a konzervatív gondolkodású latin-amerikai vezetőkkel, köztük Javier Milei-jel való szorosabb kapcsolatok kiépítése.

A latin-amerikai régióban is sok olyan szövetséges van, aki ugyanúgy gondolkodik a világról, mint a magyar kormány”

– hangsúlyozta Szánthó, aki szerint a magyar érdekek védelméhez erős nemzetközi szövetségre van szükség, nem beszélve arról, hogy közös összefogással hatékonyabban lehet előremozdítani a közös célkitűzéseket.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
files32
2024. október 26. 19:18
A lakhatás megoldását meg Braziliából vesszük át. Favellák előnyben.
files32
2024. október 26. 19:15
Nekünk már Argentina a szint.
sexykitty-5000126
2024. október 26. 19:10
🍓 ️ ­­­É­­r­­­t­­é­­k­­e­­l­­­d­­ ­a­­ ­s­­z­­­e­x­­­i­­­ ­­p­u­­n­­c­i­­m­­a­­t­­­ 👉 𝐖­­𝐖­­­𝐖­­­.­𝐗­𝟏­­𝟖­­­.­­­𝐅­­𝐔­­­𝐍
sexykitty-5000126
2024. október 26. 19:09
🍓 ️ ­­­É­r­­t­­­é­­k­­e­­­l­­­d­­­ ­a­­ ­­­s­­­z­­e­­x­i­ ­­p­­­u­­­n­c­­­i­m­­­a­­­t­­ 👉 𝐖­­𝐖­­𝐖­.­𝐗­­­𝟏­𝟖­­­.­𝐅­­­𝐔­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!