Nem akármiben adtak igazat Orbán Viktornak (VIDEÓ)

2024. október 08. 22:59

„Általános megfigyelés, hogy a katonai konfliktus intenzitása a közeljövőben radikálisan eszkalálódik” – hangsúlyozta a kommunikációs igazgató.

2024. október 08. 22:59
null

Nyitókép: Orbán Viktor Facebook-oldala

Orbán Viktor, amikor a békemissziója során találkozott az ukrán, az orosz és a kínai elnökkel, valamint a török elnökkel is, és tárgyalt Donald Trumppal, akkor tett egy jelentést az Európai Tanács elnökének. Ez még júliusban volt – mondta a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója kedden a Facebook-oldalán.

Menczer Tamás a videóban felidézte a jelentés első pontját, amely – közlése szerint – a következőképpen szól: 

Általános megfigyelés, hogy a katonai konfliktus intenzitása a közeljövőben radikálisan eszkalálódik” 

írta a magyar miniszterelnök júliusban, és ez beigazolódott, igaza lett Orbán Viktornak – hangsúlyozta a kommunikációs igazgató. 

„És arról is ír, hogy világossá vált számára a találkozások és a beszélgetések során, hogy a háborús felek nem akarnak tűzszünetet, csak egy külső szereplő ültetheti őket asztalhoz, és mivel a jelenlegi amerikai és brüsszeli vezetőség és vezetők háborúpártiak, tőlük ez nem várható” – jegyezte meg Menczer Tamás. 

Közlése szerint így tehát különösen fontos a korábbi amerikai elnök és jelenlegi jelölt, Donald Trump szerepe, akivel kapcsolatban a magyar miniszterelnök ezt írja: „Azt azonban biztosan állíthatom, hogy ha nyer, röviddel választási győzelme után, nem vár majd a beiktatásig, hanem azonnal kész lesz békeközvetítőként fellépni. Erre vonatkozóan részletes és biztos alapokon nyugvó tervei vannak” – írja tehát Donald Trumpról, valamint Orbán Viktor három javaslatot fogalmaz meg: tárgyalni kell a kínaiakkal, tárgyalni kell az oroszokkal, és tárgyalni kell a globális dél országaival is, csak így lehet békét teremteni. 

„Mondom még egyszer, a magyar álláspont változatlan, azonnali és feltétel nélküli tűzszünet és béketárgyalás. Erre van szükség” – húzta alá a kommunikációs igazgató.

(MTI)

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000106
2024. október 09. 00:26
🍓 ️ ­­É­­r­t­­­é­k­­­e­­­l­­­d­­­ ­­a­­ ­­s­z­­­e­­­x­i­­­ ­­­p­­u­­­n­­­c­i­­­m­­a­­t­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­.­­­𝐗­­­𝟏­­𝟖­.­­𝐅­­­𝐔­­𝐍
CsakOlvas
2024. október 09. 00:25
Esetleg, kedves Kesma, az idétlen címadókat nem-e lehetne-e a picsába a háttérbe vonni? Miért nekünk kell a szekunderrel foglalkozni, nap-mint-nap. Nem láttuk jönni, bazdmeg!
B_kanya
2024. október 08. 23:24
birozsletaparadicsom 2024. október 08. 23:08 Húha! Akkor tényleg nagyon hatékony a dr.mini békemissziózása! A szaros poloskánál is, a kis zöld bunkergoblinnál is magasabb, de nem ezért tartjuk.
nemecsek-3
2024. október 08. 23:23
Most akkor ki is az a nem akárki aki igazadásának nem az akármiben stratégiai jelentőséget sejtet.a cím. (Igyekeztem pontosan fogalmazni) Tán csak nem Menczer?....hülye mandiner
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!