Most már biztos: Szoboszlai Dominik eltűnik a televízióból

2024. október 01. 12:55

A Liverpool–Bologna Bajnokok Ligája mérkőzést már csak online követhetik a magyar szurkolók.

2024. október 01. 12:55
null

Nyitókép: Piero Cruciatti / AFP

Mint megírtuk, az RTL múlt pénteken váratlanul bejelentette: a Bajnokok Ligája második fordulójától kezdve már egyáltalán nem közvetít futballmérkőzéseket a televízióban, csak online, az RTL+ streamingszolgáltató felületén.

Ennek következtében tehát a magyar válogatott Szoboszlai Dominik angol csapatának, a Liverpoolnak a szerdai meccsét az olasz Bologna ellen már csupán streamingen követhetik a magyar szurkolók, ha kifizették a 2990 forint havi díjat. 

Hozzá kell tenni azonban, hogy van egy másik opció is: a Sport TV második számú hazai jogtulajdonosként több mérkőzést is közvetít a Bajnokok Ligájából, így, ha az RTL nem a Liverpool meccsét választja kiemelt mérkőzésnek, Szoboszlaiék képernyőre kerülhetnek majd a televízióban is.

Ezt is ajánljuk a témában

Mit nem láthatunk a tévében a foci BL-ből?

Az RTL már csak fizetős stream-en adja a Bajnokok Ligája-meccseket, de van más megoldás. A Sport TV is közvetíti itthon a sorozatot, fájó azonban, hogy Szoboszlaiék mérkőzéseit ott nem láthatjuk.

 

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
machet
2024. október 01. 15:25
Elmehet az RTL a bús p.....a.
Európai Értékek Zombie
2024. október 01. 15:06
Magyar ember nem fizet egy fillért sem a koszlott RTL-nek. Reméljük ez a manőver lesz az utolsó szög a koporsójában a reteknek! 😎
Aerion
2024. október 01. 14:52
Amikor a Spíler fizetőssé tette a spanyol ligát közvetítő csatornát, az első nap, hogy erre elő lehetett fizetni mentem, és előfizettem. Nem érdekelt mennyibe kerül (egyébként a harmada volt, mint amit a moslék a bajnokok ligájáért kér), bármennyit fizettem volna érte. Moslékmentes volt. Ha a moslék a bajnokok ligájért csak 1 forintot is kérne, pluszban az előfizetéseim mellé, AKKOR SE fizetnék erre elő. Baszódjatok meg.
Aerion
2024. október 01. 14:47
Megjegyzem, eleve jött a dolog arányos vehemenciával: https ://hirado.hu/belfold/cikk/2024/09/20/nepharag-zudult-a-bl-t-fizetosse-tevo-rtl-re De ez semmi ahhoz képest, ami majd az érdeklődés növekedésével jön. Az kurvaélet, hogy én nem fogok erre előfizetni. Egy rohadt fillért se adok EZEKNEK. De hogy hányszor átkozom el közben moslékok összes fel és lemenőjét, én, és rajtam kívül milliónyi ember, minimum, azt a magasságos JóIsten se tudja megmondani.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!