Kocsis bejelentette: nemzeti konzultációt kezdeményez a Fidesz-frakció

2024. október 14. 15:53

A bérekről és a lakhatási intézkedésekről kérdezik meg a magyar állampolgárokat.

2024. október 14. 15:53
null

Nyitókép: Kocsis Máté Facebook-oldala

Az elkövetkező időszak kihívásairól tartott helyzetértékelést a Fidesz-KDNP esztergomi kihelyezett frakcióülésén. A tanácskozással kapcsolatban Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezeetője a közösségi oldalán tett ki új bejegyzést.

Ha Magyarország semleges gazdaságpolitikát folytat, akkor az uniós átlag felett növekedhet a gazdaság. Ez jó alapot ad a kormánynak arra, hogy 

emelje a béreket, beindítsa a vállalkozásokat és új lakhatási intézkedéseket vezessen be 

– írja Kocsis Máté. A Fidesz frakcióvezetője szerint hogy minden fontos ügyről, erről is meg kell kérdezni az emberek véleményét.

A frakcióülésen azt javasoltuk a kormánynak, hogy indítson nemzeti konzultációt

– tette hozzá.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Összesen 77 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pelso j.
2024. október 14. 18:20
Még szánalmasabbá teszi a történetet, hogy a Máté jelenti be. Lejjebb, most már hétről hétre lejjebb...
Akitlosz
2024. október 14. 18:13
Magyarázat: 2026-ban választások lesznek és az eddigieknél a narancssárga hatalomra nézve veszélyesebb kihívó jelent meg színen. Gyurcsány is nagyon tudott ígérni 2005-ben 2010-re. Mi lett abból?
Akitlosz
2024. október 14. 18:09
Az inflációt tessék megszüntetni! AZTÁN tessék emelni a béreket! Ja, hogy az nem megy, sok évtized alatt sem! Az infláció némi kompenzálása nem béremelés. 1 1946-os magyar forint = 2 367,68 mai magyar forint. A bruttó átlagkereset 1946-ban 525 forint volt. Az mai pénzben 1 243 029,90 forint. Hol az állítólagos reálbéremelkedés? Semennyi sem volt 78 év alatt sem. Ez a narancssárga banda rontja a forintot, ami már önmagában is aljasság, de aztán még van bőr orcáján ennek némi ellensúlyozását béremeléskén előadni. A Mandiner meg Szalai Piroska grafikonjai a pénzrontást ábrázolják, nem a béremelést. Határozzák meg a béreket valódi és stabil értékben aranysúlyban! Aztán emeljék! Egy milligrammal sem tudják hosszú távon! Csak parasztvakítás a kapzsi és aljas állam szándékos pénzrontását béremelésnek hazudni. Nem az.
Akitlosz
2024. október 14. 17:56
Népszavazást nem mernek kiírni. Vajon hogyan döntenének a magyarok, ha dönthetnének a költségvetési hiányról, az inflációról, az államadósságról, a halálbüntetésről, az államfőválasztásról, az államformáról, az alkotmányról, a kommunista diktatúrát fenntartó MSZMP egykori tagjairól, az EU tagságról, az olimpia megrendezéséről, a Fidesz nem létező szociális rendszeréről, ... ? Ez a konzultációs levélküldözgetés csak Fidesz propaganda. Eleve a kérdések és a válaszok is manipuláltak, semmiféle nyilvános választási bizottság nem számolja a szavazatokat, az eredménynek semmiféle jogi ereje nincsen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!