Mint sokan mások, én is alig aludtam éjjel. Hánykolódtam, többször felriadtam

2024. október 21. 07:08

Nem csitul bennem a döbbenet üres érzése által keltett tehetetlen düh afelett, hogy Csárdi Antal kilépett az LMP-ből.

2024. október 21. 07:08
Csárdi Antal
Kocsis Máté
Kocsis Máté
Facebook

Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

„Mint sokan mások, én is alig aludtam éjjel. Hánykolódtam, többször felriadtam, kimentem a konyhába egy pohár vízért, majd teáért, visszafeküdtem, de semmi. Legfeljebb talán két órát, nyugtalanul. Bár már indul a nap és a munka, a gyerekeket nemsoká elviszem a suliba, de még mindig nem csitul bennem a döbbenet üres érzése által keltett tehetetlen düh afelett, hogy Csárdi Antal kilépett az LMP-ből.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
llnnhegyi
2024. október 21. 09:27
A NER továbbra is hasít minden korosztályban. / MJK ®/
recipdoki
2024. október 21. 08:58
Korrektnek érzem, hogy kiáll az elvei mellett. Biztosan jó szakember is a maga területén, de én speciel soha nem szavaznék zöld pártra. Nem azért, mert nem tartom fontosnak, hanem azért mert szerintem minden pártnak foglalkoznia kell a környezetvédelemmel. Ez a téma legyen része, de nem szinte egésze egy pártnak. Ugyenez a véleményem a demográfiailag kódolt pártokról is. Lásd: Fidesz. Milyen röhejes: már se nem fiatalok, se nem demokraták.
romanes-eunt-domus
2024. október 21. 08:54
Ki lépett ki a miből...?
o1gtolvaj-3
2024. október 21. 08:44
Nem meri CSOKISMATE LEIRNI, HOGY UNGAR HELIKOPTERTONIVAL EGYEZTETETT!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!