Rendkívüli!

Magyar Péter vezérigazgatóként tízmilliós megbízásokat adott a cégnek, amelyik az öccsét fizette

Minden viccnek a fele igaz? Aggasztó kijelentést tett a Kutyapárt polgármestere

2024. október 08. 11:31

A Drogkutató Intézet felhívja a figyelmet arra, hogy Kovács Gergely XII. kerületi polgármester első megjegyzései a marihuána népszerűsítéséről szóltak.

2024. október 08. 11:31

Nyitókép: MTI/Bruzák Noémi

Ha vicceskedve is, de a XII. kerület újdonsült polgármesterének első megjegyzései a marihuána népszerűsítéséről szóltak – mutat rá Kovács Gergellyel kapcsolatban a Drogkutató Intézet.

Kovács közpénzből rögtön elindítaná a tűcsereprogramot, melynek keretében tiszta tűket adna a droghasználóknak. Emlékezetes, hogy korábban arról beszélt, marihuána-termesztéssel foglalkozott

– írja Téglásy Kristóf stratégiai igazgató, aki szerint Kovács legutóbbi interjúja inkább tűnt egy, a politizálást továbbra is elpoénkodó viccpárti vezető megszólalásának, mintsem egy városvezetőként felelősen gondolkodó, a rábízott kerületben élőkért valóban tenni akaró politikusénak.

Hozzátette, aggasztó volt a polgármester mondata, hogy mivel tűcsere működik a kerületben, akár „fűcsere” is működhetne, azaz a rossz minőségű marihuánát jobbra lehetne cserélni. Téglásy Kristóf szerint szakemberként ebben már nem lehet viccet látni, hiszen ez például a fővárosi drogstratégiában is megjelenik, amelyben egy kábítószer-bevizsgáló szolgáltatás felállítását szeretnék elérni a képviselők.

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Összesen 97 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
virag-os
2024. október 08. 14:30
Ezért szokót mindig vigyorogni. Ki mit választ azt kapja. Megérdemlik a polgármesterüket. A jó módúak az önteltségtől saját maguk alatt vágják a fát.
lacika-985
2024. október 08. 13:53
Nincs semmi új a nap alatt , a globalisták hasznot akarnak húzni mindenből , a drogból is ( eddig is azt tették de most nyiltan akarják ) és ezért vannak ezek a megnyilvánulások és ezért kerülhetnek idióták vezető poziciókba .
OrangeOrder
2024. október 08. 13:41
Sajnos nem mondhatom, hogy jól pofán kéne vágni ezt az embert, úgyhogy nem mondom.
bondavary
2024. október 08. 13:40
Kovács Gergely drogosokkal fogja elárasztani a XII. kerületet. Ahogyan azt korábban már látni lehetett a VII. kerületben. Lesz öt év a kerület lezüllesztésére. Sok hülyének mindent megér az O1G szellemisége.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!