Megverték Puzsér Róbertet, mentő szállította kórházba (VIDEÓ)

2024. október 14. 10:42

A publicista megdöbbentő titkot árult el.

2024. október 14. 10:42

Nyitókép: Mandiner/Földházi Árpád

Puzsér Róbert bevallotta: olyan durván bántalmazták anno az iskolatársai, hogy volt, hogy mentő vitte el. 

A publicista az ATV-n futó „A nagy dilemma” című műsorűban beszélt a bántalmazásról. A Kadarkai Endre által készített interjúban Puzsér Róbert és Zacher Gábor volt a két vendég. Bár a meghívottak alapvetően arról beszéltek a műsorban, hogy kitalált szituációkban hogyan viselkednének, ezek a szituációk persze úgy vannak kitalálva, hogy azok kapcsán a meghívottak az igazi életükből, valós tapasztalataikból is megosszanak valamennyit.

Puzsér Róbert például egy megdöbbentő dolgot árult el.

@kadarkaiendre Puzsér Róbert az őt ért iskolai bántalmazásokról #kadarkaiendre #puzsér #zachergabor #anagydilemma ♬ eredeti hang - kadarkai

***

Kapcsolódó vélemény

undefined

Puzsér Róbert

Facebook

Idézőjel

Nos, akkor tisztázzuk, hogy mi eladó, és mi nem az.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
stephan-2
2024. október 14. 14:18
Puzser, Magyar, Jakab, Hadhazy.. Bakker, az egesz magyar ellenzek BETEG. Ezeknek sokkal inkabb a pszichiatrian lenne a helyuk mint a kozeletben. Nyissak mar ujra a Lipotot, mert lassan tenyleg padlot fog az orszag mentalisan!!!! Ezek terelik az embereket egyre melyebb mentalis valsagba (nem beszelve a napi hazaarulasukrol kulfoldon)
Kybon
2024. október 14. 13:32
Össznépi örömtánc, hogy az ábrahámi oktatópofon után végre valaki rendesen megtanította aPuzsért szerénységre. De: nem! Kár, hogy nincs egó-bajnokság az olimpián...
pipa89
2024. október 14. 13:30
Hát, nem használt neki ez sem. Sőt!
Martell 2
2024. október 14. 13:19
Biztos nem fogta be a pofáját, hiába mondták neki.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!