Meg akarta zavarni az ünnepséget a Millenárison, rendőrök vezették el

2024. október 23. 14:25

A férfinél egy tapétavágó kést is találtak. Rendzavarás szabálysértés miatt indítanak vele szemben eljárást.

2024. október 23. 14:25

Nyitókép illusztráció. Fotó: Pixabay

A nemzeti ünnep alkalmából a Millenárison tartott állami megemlékezést próbálta megzavarni egy férfi október 23-án 11 óra 45 perc körül. 

A férfit, akinél egy tapétavágó kés is volt, kivezették a rendezvény helyszínéről, majd előállították a II. Kerületi Rendőrkapitányságra, 

és rendzavarás szabálysértés miatt indítanak vele szemben eljárást – közölte a police.hu.

Arról, hogy a rendezvényen verekedés történt volna, a Budapesti Rendőr-főkapitányságnak nincs tudomása – tették hozzá.
 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000122
2024. október 23. 16:17
🍓 ️ ­­É­­r­­­t­­é­­­k­­­e­­l­­­d­ ­­­a­­ ­­s­­­z­e­­­x­­i­­­ ­p­u­n­c­i­­m­­­a­t­­ 👉 𝐖­­𝐖­­­𝐖­­­.­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­­.­𝐅­­­𝐔­𝐍
blanconegro
2024. október 23. 16:15
p3d0fidesz Na, kis haver. Akkor nyálazd át: a második viágháborúban az USA haver volt a Szovjetúnióval. Mitől lettek ellenségek utána? Hidegháború. Vagy mára az oroszokkal? NATO-terjeszkedés, gazdasági érdekek. Szerinted mitől, kitől, miért robbant ki a Majdan? Kinek az érdeke? Ki a faszom rakott a Majdanba 5 milliárd dollárt? Nem linket nyomok, nézz utána, bevallott tény egy CIA-dolgozótól, te barom. Ennél többet nem kérdezek, mert az nagy teher lenne a csökött agyadnak, te nyomorult buzi.
blanconegro
2024. október 23. 15:33
p3d0fidesz Ha ismernéd a történelmet és annak folyását te fasz...de tőled ezt elvárni lehetetlen. A fajtádtól is baszdmeganyádat te bolsevik disznó. Téged nyírtak volna ki az elsők között a mai hozzáállásoddal.
p3d0fidesz
2024. október 23. 15:26 Szerkesztve
Ruszkipárti árulók csodálkoznak. Az igazi '56-sok annak idején mit műveltek volna ezekkel a ruszkipártiakkal? Gyanítom, nem tapétavágval kergették volna szét a hazaáruló csürhét!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!