Magyar Péter minden újságírói kérdésre válaszol? Tényleg? Mesélj még! (VIDEÓ)

2024. október 07. 17:39

A Tisza Párt elnökét ezúttal Bohár Dániel szembesítette a valósággal.

2024. október 07. 17:39

Nyitókép: Attila KISBENEDEK / AFP

Napokkal később is téma Magyar Péterék szombati, közmédia elé szervezett tüntetése, melyre bár a Tisza-vezér százezreket várt, a híradások szerint megközelítőleg háromezer ember jelent meg.

Ezt is ajánljuk a témában

A demonstrációt nagy sajtóérdeklődés övezte, többek között kint volt a 444.hu is, melynek riportere arra is kíváncsi volt, amennyiben Magyarék hatalomra kerülnének, a pártelnök engedné-e, hogy a közmédia kritikus kérdéseket tegyen fel neki vagy párttársainak.

Erre a politikus azt a választ, hogy 

szerintem bármelyik újságírónak szoktam hagyni”

Az újságírók máshogy emlékeznek

Azonban ezt a kijelentést többszörösen is megcáfolta Bohár Dániel, a Megafon munkatársa. Első példaként azt hozta fel, mikor Magyar Péter közvetlenül a június 9-i választások után pár perc után faképnél hagyta az Egyenes beszéd című műsorvezetőjét, Rónai Egont, miután összeszólalkoztak az ATV stúdiójában. 

Ezt is ajánljuk a témában

De Bohár szerint az is „nagyon mókás” volt, mikor a Telexben kikérte magának, hogy miért „mernek” kérdezi tőle. Fábián Tamás arra volt ugyanis kíváncsi, hogy Magyar mennyire ismeri azt a tíz személyt, akik a Tisza színeiben ült be a Fővárosi Közgyűlésbe

Mit képzel ez a telexes magáról? Előre nem egyeztetett kérdést mert feltenni Péternek?”

– jegyezte meg a riporter.

Ezt is ajánljuk a témában

Majd Bohár Dániel a saját tapasztalatait is megosztotta, mikor azt a kérdést tette fel a Tisza-vezérnek, hogy miért nem mond le a mentelmi jogáról. Magyar Péter azonban válaszadás helyet a tőle megszokott stílusban annyit mondott:

„propagandasajtónak nem nyilatkozom”.

Ezt is ajánljuk a témában

„Menekül, kivonul, kikéri magának és hazudik. Magyar Péter csak azt hozza, ami ő maga” – zárta szembesítő videóját a Megafon munkatársa.

A vonatkozó bejegyzést alább tekintheti meg:

@danielbohar

Magyar Péter azt mondja, hogy válaszol minden kérdésre. Aztán nem válaszol. 🤣

♬ eredeti hang - Bohár Dániel

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pearl61
2024. október 07. 19:43
Gyatra ragya agyar agya ramaty pamat! 😂
sexykitty-5000105
2024. október 07. 19:32
🍓 ️ ­É­­­r­­­t­é­k­e­l­­d­­­ ­a­­­ ­s­­z­­­e­­­x­i­­­ ­­­p­­u­­n­c­­­i­­m­a­t­­ 👉 𝐖­­𝐖­𝐖­.­­­𝐗­­𝟏­­­𝟖­­.­­𝐅­𝐔­𝐍
Szerintem
2024. október 07. 19:14
Kiapadt a tisza. Leszarják már az eddigi rajongói is, a felhívásaival, a kétségbeesetten cenzúrázó vergődéseivel együtt. A zsebdiktátor propagandistájuk megparancsolta, hogy bojkottálják a jobboldali sajtót, de már nem veszik komolyan, szart se ér a tiszafostos szava nekik (se).
wasserwoman
2024. október 07. 19:12 Szerkesztve
szombaton akkorát bukott,mint Rottenbiller a biciklivel
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!