Magyar Péter követője a férfi, aki papírvágó késsel ment megzavarni Orbán Viktor ünnepi beszédét

2024. október 23. 19:07

Hivatali visszaélés, zaklatás és lopás miatt is eljárás alá vonták korábban azt a férfit, aki megpróbálta megzavarni Orbán Viktor ünnepi beszédét október 23-án a Millenárison. A férfi rendszeres résztvevője ellenzéki megmozdulásoknak. Korábban Magyar Péter számos rendezvényén is jelen volt, sőt, másokat is részvételre buzdított.

2024. október 23. 19:07
null

Nyitókép: Attila KISBENEDEK / AFP

 

Korábban többször is eljárás indult már az ellen a férfi ellen, aki megpróbálta megzavarni a Millenárison tartott ünnepi megemlékezést, amin Orbán Viktor miniszterelnök mondott beszédet – tudta meg a Mandiner.

Lapunk információi szerint hivatali visszaélés, zaklatás és lopás miatt is eljárás alá vonták már a hatóságok Cs.P-t, aki – a rendőrség tájékoztatása szerint – háromnegyed 12 körül megpróbálta megzavarni a Millenárison tartott ünnepi megemlékezést. A férfit, akinél egy papírvágó kést is találtak, a rendőrök kivezették a rendezvény helyszínéről, majd bevitték a II. kerületi rendőrkapitányságra, és ezúttal rendzavarás szabálysértés miatt indítanak ellene eljárást.

Fotók bizonyítják: a férfi Magyar Péter lelkes követője

A férfi (nevének kezdőbetűi Cs. P.) a közösségi médiában megtalálható nyilvános profilja alapján lelkes ellenzéki, aki nemrég még Márki-Zay Péter követője lehetett, de Hadházy Ákos, a Magyar Kétfarkú Kutyapárt és Pankotai Lili bejegyzéseit is kedvelte.

Az 1956-os ünnepi megemlékezést megzavaró férfi szinte minden ellenzéki tüntetésen jelen van, és Magyar Péter több eseményén is részt vett már a kezdetektől. Ott volt az október 6-án az MTVA szákháza elé szervezett tüntetésen, de korábban a Tisza Párt Hősök Terén tartott júniusi kampányzáróján is is jelen volt. Sőt, egy bejegyzésben másokat is a megmozduláson való részvételre is buzdított. Ugyanígy tett Magyar Péter április 6-án a Kossuth téren tartott demonstrációja esetében is.

A férfi közösségi oldalán számos fotó bizonyítja, melyik politikai oldalt támogatja:

Fotó: Képernyőkép

***

Magyar követője. Fotó: Képernyőkép
Fotó: Képernyőkép

***

Magyar követője. Fotó: Képernyőkép
Fotó: Képernyőkép

A millenárison megtartott 1956-os megemlékezésen hatalmas tömeg hallgatta Orbán Viktor beszédét, amelyben a miniszterelnök kifejtette, hogy a független magyar politika Brüsszel számára elfogadhatatlan. „Ezért Brüsszelben bejelentették, hogy meg fognak szabadulni Magyarország nemzeti kormányától. Azt is bejelentették, hogy egy brüsszeli bábkormányt akarnak az ország nyakába ültetni– mondta ünnepi beszédében a miniszterelnök.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cafoma
2024. október 23. 21:21
A nyelvtana alapján el is hiszem. Ennek is valahol ott törhetett derékba az élete, mikor kibukott az általánosból. Amiért természetesen a rencert okolja.
Európai Értékek Zombie
2024. október 23. 21:14
Fostos Kaki Peti összes támogatója bűnöző vagy/és elmebeteg! 🤕🤡💩
tapir32
2024. október 23. 21:06
Nem ez a hapsi a legélesebb papírvágó kés a fiókban!
letsgobrandon-2
2024. október 23. 20:44
szegény.... orbán csinált belőle elmebeteg bűnözőt
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!