Megdöbbentő: Hitlert idézte Magyar Péter a köztévé elleni tüntetésen

2024. október 06. 09:50

A náci Németország vezetőjét idézte a Tisza Párt elnöke a szombati tüntetésen.

2024. október 06. 09:50
null

Nyitókép: Attila KISBENEDEK / AFP

Magyar Péter szombaton, a közmédia elleni tüntetésen Hitler tanítványainak nevezte a „fideszes propagandistákat”. 

Ismételj egy hazugságot elég sokszor, és az emberek azt fogják hinni, hogy az az igazság. Ez Adolf Hitler tanácsa a Fidesz, az állampárt propagandájának”

– mondta a demonstráción a Tisza Párt elnöke, aki hozzátette, hogy „a tanítványok megfogadták a mesterük tanácsát”. „Az, ami ma Magyarországon, 2024-ben közszolgálatiság néven fut, világbotrány” – véli a politikus. 

„A sajtó lehet a szabadság és a demokrácia, de egyben az elnyomás és a diktatúra jelképe is. Nem véletlen, hogy 1848-ban és 1956-ban is elsőként a sajtóhoz vonultak a forradalmárok. A média a negyedik hatalmi ág. Ezt lehet az egész magyarság javára használni és vissza is lehet vele élni” – hangsúlyozta az MTVA épülete előtt Magyar Péter. 

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 320 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
RasPutin
2024. október 06. 12:16
5m007h 0p3ra70r 2024. október 06. 12:12 """"Van egy ország Európában, ahol a költségvetés az elmúlt tíz évben átlagosan a GDP 11,3 százalékának megfelelő többletet produkált. Norvégia elsősorban az olajból gazdagodott meg, most a nemzeti össztermék közel 300 százalékának megfelelő vagyona van, ami majdnem 180 ezer dollárt (mintegy 47 millió forintot) jelent minden állampolgárra.""" ht tps://www.portfolio.hu/gazdasag/20170730/nem-hiszed-el-ebben-az-orszagban-mindenki-uszik-a-penzben-257953
pirip8csfalva
2024. október 06. 12:14 Szerkesztve
Folyt köv: Ezzel arra akarok kilyukadni, hogy ezek az emberek akikért az Állam valóban tesz,az ellen hergelődnek egy agymosott ember miatt,aki hergeli őket..Én aki egy másik Országban élek ,látom és a bőrömön érzem a különbségeket az otthoni és az itteni rendszerrel kapcsolatban..És azért mert Svájc, egyáltalán nem jobb,sőt sokkal rosszabb..Persze ezt a sok agymosott,ha mondod nekik ,tényekkel ,számokkal alátámasztva sem hinnék el..Ezért is írtam korábban, hogy ezek az ott lázadozó emberek ,akkor miért nem mennek el egy másik Országba megtapasztalni a saját bőrükön,ahol szerintük jobb?Hozzáteszem itt is a migránsokat teszik első helyre, nekik ingyen lakás,pénz,tömegközlekedés,Eü,minden ingyen van,neked meg akinek van családja, gyerekei ,adót fizettek,mindent is fizettek semmi nem jár,pont azaz ,hogy tőlünk veszik el...A hőbörgőknek tudom ajánlani, hogy gyertek ide Svájcba,mindezt megtapasztalni...!!
sexykitty-5000104
2024. október 06. 12:14
🍓 ️ ­É­r­t­­é­­­k­­e­­l­­d­­ ­­a­­­ ­­­s­­­z­e­­x­­i­­­ ­­p­u­n­c­­i­­­m­­­a­­­t­­­ 👉 𝐖­­­𝐖­𝐖­.­𝐗­­­𝟏­𝟖­­­.­­𝐅­𝐔­­­𝐍
Namond
2024. október 06. 12:14
A noname firkász alaposan ismerheti Hitler életművét. Én ezt a mondást, eddig a Rákosista-Kádárista népnevelésnek és gyakorlójának Rogánnak tulajdonítottam. Huhák Heléna a Bölcsészettudományi Kutatóközpont Történettudományi Intézetének fiatal kutatója. Fő kutatási területe a magyarországi holokauszt és a szocialista korszak társadalomtörténete. Az előadással kapcsolatos publikációi: Agitátorok című könyv Budapest, Jaffa, 2022, témája: Kommunista mozgósítás a pártállam kiépítésének mindennapjaiban (1948–1953).
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!