Kubatov Gábor elárulta, mi lesz Magyar Péter sorsa (VIDEÓ)

2024. október 05. 22:13

A Ferencváros elnöke úgy véli, Magyar Péter a következő fellépő a baloldali politikusok cirkuszában.

2024. október 05. 22:13
null

Nyitókép: AFP /NurPhoto / Balint Szentgallay

„Ugyanazt csinálják, ugyanaz lesz a vége” – közölte Kubatov Gábor, a Fidesz alelnöke, aki egy videót is megosztott a közösségi oldalán.

A Ferencváros elnöke a videóban felelevenítette a baloldali politikusok néhány évvel ezelőtti, az MTVA székházában történt szerencsétlenkedését: ott szólalt fel Bangóné Borbély Ildikó, az MSZP egykori prominens politikusa „k*rva erős képek” készítéséről. Ekkor mászott fel az épület egyik korlátjára Hadházy „Pókember” Ákos – ahogy a Fidesz alelnöke nevezi a videóban –, és ekkor futott neki egy ajtónak Kunhalmi „Ajtónálló” Ágnes – ezt a becenevet is Kubatov Gábor adta. Itt keveredett fizikai összetűzésbe Varju László, Gyurcsány embere is a biztonsági őrökkel.

Az alelnök szerint a következő fellépő a baloldali politikusok „cirkuszában” „Kicsi Petike”, azaz Magyar Péter lesz.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

 

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
birozsletaparadicsomnemzsargamagyarorszageloremegyennemhatrafelecsakafidezsesadogtorminizsterelnokurasag
2024. október 06. 00:21
Egy valamit felejt csak el Gabika, akire senki nem szavazott, hogy ezek szavazópolgárok megválasztott képviselői, tehát amikor gúnyolódik velük, a magyar embereket gúnyolja ki. De mindegy. Élvezkedjen még, amíg megteheti! 🤡 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
sexykitty-5000104
2024. október 05. 23:36
🍓 ️ ­É­r­­­t­­é­­­k­­e­­­l­d­­ ­­a­ ­s­­z­­e­­x­i­­ ­­p­­u­n­­c­i­­m­a­­­t­­­ 👉 𝐖­­𝐖­­­𝐖­­­.­­𝐗­­­𝟏­𝟖­.­­𝐅­­­𝐔­­𝐍
nemugatolmerkapol
2024. október 05. 23:34
Amúgy mellékesen: most van közszolgálatiság. Aki a Forró Tamás-Gyárfás Tamás féle Nap tv-n nőtt fel, annak persze mindezt nehéz elfogadni. Van egy ezresem rá, hogy Magyar Péter nem húzza ki 2026-ig politikai értelemben. Szépen elfelejtődik az európai parlamentben, mint KGBéla, vagy Morvai Krisztina. Eleve egy fantompártot vezet.
B_kanya
2024. október 05. 23:13
somatic335 - Legyetek bátorak 2024. október 05. 23:03 Tele a Mandiner a poloska kötelesbeszédesen hazudozó szektásaival, befosott a nejét lehallgató?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!