Mráz szerint Magyar Péter tüntetése rendezvényszervezési és politikai kudarc volt

2024. október 05. 20:58

„Úgy tűnik, hogy a párt népszerűségének a növekedése megakadt, az agresszív retorika csak egy nagyon szűk választói rétegnél hatásos” – fogalmazott a Nézőpont Intézet vezetője.

2024. október 05. 20:58
null

Nyitókép: Attila KISBENEDEK / AFP

Mráz Ágoston Sámuel, a Nézőpont Intézet vezetője szerint Magyar Péter mai, MTVA-székház előtti tüntetése „összességében rendezvényszervezési és politikai kudarc” volt – nyilatkozta a Magyar Nemzetnek. Az elemző szerint Magyar Péter megmozdulása nem volt sikeres, mivel a Tisza Párt elnöke képtelen volt elegendő embert megmozgatni, és nem tudta fenntartani az érdeklődést, amelyet korábban, tavasszal tapasztalt.

Úgy tűnik, hogy a párt népszerűségének a növekedése megakadt, és az agresszív retorika csak egy szűk választói rétegre gyakorolt hatást”

 – fogalmazott Mráz.

Ezt is ajánljuk a témában

Az elemző szerint maga a rendezvény is szervezetlen volt, sok unalmas pillanat adódott, amikor az eseményre érkezők figyelme lankadt, továbbá nem volt egyértelmű, hogy pontosan mit követel Magyar Péter – emelte ki Mráz Ágoston Sámuel.

Ahogy arról beszámoltunk, a Tisza Pártnak nem sikerült jelentős tömeget mozgósítani az MTVA székháza elé, a szombati tüntetés kisebbnek tűnt, mint a korábbiak, annak ellenére, hogy az időjárás kedvező volt. 

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sulammit
2024. október 05. 23:21
Úgy írnám, hogy egy szűk agyú választói rétegnek. "Úgy tűnik, hogy a párt népszerűségének a növekedése megakadt, és az agresszív retorika csak egy szűk választói rétegre gyakorolt hatást”
herden100
2024. október 05. 23:09
🇺🇸 m.youtube.com/watch?v=Rr8ljRgcJNM&pp=ygURYW1lcmlrYSByYW1tc3RlaW4%3D 🇺🇸 m.youtube.com/watch?v=v4BCHAQxE2g&pp=ygUQcmFtc3RlaW4gYW1lcmlrYQ%3D%3D
herden100
2024. október 05. 23:09
DE MI LESZ A PÉNZÜNKKEL??? 🗽 m.youtube.com/watch?v=6NtwcmfLBaE&list=PLNe1ifBOUo81Qj5UXAfXQtqDqwJA9lA59&index=6&pp=iAQB
sexykitty-5000104
2024. október 05. 23:00
🍓 ️ ­­É­­r­­t­é­­­k­­­e­l­d­­ ­­­a­­ ­­­s­­z­­e­­x­­­i­­­ ­­­p­­­u­­­n­­c­i­m­­a­t­­­ 👉 𝐖­­𝐖­­­𝐖­­­.­­𝐗­­𝟏­­𝟖­.­­­𝐅­­𝐔­­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!