Kovács Gergely és a Kutyapárt már az első napján lebukott

2024. október 09. 08:05

Kutyából nem lesz szalonna.

2024. október 09. 08:05
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

Nyitókép forrása: Kovács Gergely Facebook-oldala

„Az borítékolható volt, hogy nem lesz botrányoktól mentes a Hegyvidék működése, hiszen gyakorlatilag politikai bohócok, vigécek kezére került a kerület. Kovács Gergelyt választották meg a helyi lakosok polgármesternek, így ezzel kell együtt élniük az elkövetkezendő években. Azonban arra már csak kevesen számítottak, hogy már az első napokban lebukik a vezetőség. Történt ugyanis, hogy a 444.hu (ki más?) elkísérte az MKKP hegyvidéki polgármesterét első munkanapjára.

Ezt is ajánljuk a témában

Itt aztán borult a bili. A Drogkutató Intézet stratégiai igazgatója szúrta ki, hogy mit mondott Kovács polgármester úr a riporternek. Téglásy Kristóf szerint fölöttébb aggasztó volt Kovács Gergely azon megnyilvánulása, hogy mivel tűcsere működik a kerületben, akár „fűcsere” is működhetne, ahol a rossz minőségű marihuánát jobbra lehet cserélni.

Mint ismert, a viccpárti új polgármester korábban azzal büszkélkedett, hogy marihuánatermesztéssel foglalkozott.

Az, hogy a XII. kerület újdonsült polgármesterének első megjegyzései a marihuána népszerűsítéséről szóltak. Ez valljuk be több, mint aggasztó. Kutyából nem lesz szalonna és ezt a kerületben lakók a bőrükön fogják majd érezni.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csendbiztos-2
2024. október 09. 10:48
A 12-ik kerületben születtem,ott nőttem föl ott jártam iskolába.37 éves koromban 26 éve költöztem vidékre.Havonta 1-2-szer feljárok Bpestre,természetesen a Hegyvidéki lakásomban szállok meg.Már a legutóbbi országgyűlési választáson is tapasztaltam,hogy nincs valami rendben a kerületben.A kutyás győzelem tette fel az i-re a pontot.Ez a kerület,beleértve az1-2-ik kerületet,már nem az ami gyerek,majd fiatal koromban volt.Akkoriban nagyrészt régi értelmiségi,konszolidált,vallásos középosztálybeli polgárok lakták ezeket a kerületeket.Mára már az újgazdag,feltörekvő,késsel-villával enni megtanult valakik lakják nagyrészt ezeket a kerületeket sajnos.
atti64
2024. október 09. 10:44
KUTYAPÁRT????????????????????????????,FASZOPO PÁRT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!IDIOTÁK, BATMOK, SEGGFEJEK,SOROLJAM MÉG???AMIKOR FELSZINRE TÖR A SZARRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
konyvtaros-0
2024. október 09. 10:31
Megegy szereptevesztett “polgarmester”de ez most a hobbyjat probalja meg kapott hivatali hatalmaval Megtamogatni..lehet karacsonyi unnep helyett drogos szeanszokat fog tartani a polgarmesteri hivatalban.
wombatmenhely
2024. október 09. 10:11
Jogász világosítson már fel: Mikor és ki által lehet önkormányzatot feloszlatni?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!