Izzott a levegő a stúdióban, Csintalan durván lejáratta magát

2024. október 25. 09:36

A bukfenckirály ismét alakított.

2024. október 25. 09:36
Csintalan Sándor a Kötöttfogás podcastban 2024. augusztus 2-án
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

Nyitókép: YouTube-képernyőkép

„A Klikk TV Mélyvíz című műsorának volt a vendége Csintalan Sándor. Azt hittük, hogy az MSZP politikusa elérte a mélypontot akkor, amikor a Magyar Hang Kötöttfogás című műsorában a következőket mondta:

»Konkrét élményem, hogy van a környéken egy olyan trafik, ahol azért nem lehet bizonyos fajta cigarettát kapni, mert én rendszeresen azt veszem. Nem viccelek. Megmondták. Ide azt a cigarettát nem lehet.«

Ezt nem viccként mondta, mielőtt valaki ezt feltételezné. Ez az ember ezt halál komolyan így gondolja, meg van róla győződve, hogy a gonosz, bosszúszomjas Orbán, ilyen aljas, még arra is van ideje, hogy az ő dohányzási szokásait feltérképezze, majd körmönfont módon letiltatja az adott márkát a hozzá legközelebb eső trafikból, hogy távolabb kelljen mennie Sándornak, ha elfogy a bagója.”

Kapcsolódó vélemény

undefined

Csépányi Balázs

Magyar Nemzet

Idézőjel

Csintalan Sándor egyébként érdekes pályaívet tudhat magáénak.

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Abiondi
2024. október 25. 14:13
Csintalan, na olyan, amilyen. Kár betűt pazarolni rá! De erről a fotóról tanulmányokat lehetne írni! Ahogy Füles nézi agg mentorát... hát az beszédes. Mi járhatott akkor szegény, szomorú csacsink eszében? 1, Most feláll a Sanyi és bukfencezni fog? 2, Most mindjárt rámugrik és beleszarik a számba? 3, Ez nooormális? 4, Vazze, hova kerültem? 5, ... A megfejtéseket kommentbe kérem.😎
harcimarci-9-9
2024. október 25. 11:54
Egyáltalán minek dohányzol még? Már rég benőhetett volna a fejed lágya e témában IS.
Kaldr
2024. október 25. 11:42
Kommunista kaméleon!
Ergit
2024. október 25. 11:07
Miért cigizik? Az igazi dohányosnak több kedvence is van.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!