Csintalan hatalmas titkot árult el az életéről, ez sok mindent megmagyaráz

2024. augusztus 30. 09:18

Csintalan Sándor egyébként érdekes pályaívet tudhat magáénak.

2024. augusztus 30. 09:18
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

Nyitókép: Képernyőfotó/YouTube

„Hetvenedik születésnapja kapcsán beszélt életéről, pályájáról a Klikk TV Mélyvíz című műsorában Csintalan Sándor. A politikus, volt országgyűlési képviselő, televíziós műsorvezető most sem hazudtolta meg önmagát, elmesélte, hogy az ország katasztrofális helyzetben van, minden rossz és természetesen szükség van egy ilyen hangra, amit ő képvisel. Az ország súlyos helyzetében erkölcsi kötelességének tartja, hogy továbbra is megszólaljon a nyilvánosságban.

Azonban arra a kérdésre, hogy jó pályát választott-e, elárult egy nagy titkot. Úgy fogalmazott, hogy a vendéglátás, valamint a színészi hivatás is érdekelte, de végül a közélet felé fordult, amely 15 éves kora óta érdekelte.

Csintalan egyébként érdekes pályaívet tudhat magáénak.

Pilhál György remekül tűzte a tolla hegyére korábban a köpönyegforgatásait. Mint írta, a KISZ-évek után az MSZMP-ben, majd a szociáldemokratáknál kavart. Némi szakszervezeti ügyeskedés után az MSZP-t nézte ki magának, pár évvel később már ő volt a párt ügyvezető alelnöke.

Horn Gyula győzelme hallatán bukfencet vetett a Hősök terén, ettől nyomban népi hős lett, munkásszülők parasztgyereke. 2002-ig tartott a proletárszerep – ekkor ráébredt, hogy ő valójában szolid polgár. Innentől kezdve Orbán-hívő (2005-től már betelefonálós műsort vezet a Hír TV-ben). 2015-ben átpártolt az O1G-zős Simicskához, aki ekkortájt a Jobbikot patronálta. Majd ismét az MSZP következett a sorban.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ekeke1
2024. szeptember 01. 05:39
"(2005-től már betelefonálós műsort vezet a Hír TV-ben)" Hát éppen ez az...Hogy bár tudták milyen múltja van, mégis örömmel fogadták be és bíztak rá még műsorokat is... Úgyhogy hagyjuk a köpönyegforgatásait. Senki sem állíthatja hogy váratlanul érte. Hanem azok akik ezt számára lehetővé tették, azok sem különbek.
llnnhegyi
2024. augusztus 31. 11:34
Egerben laktam. Sohasem láttam itt. Levélben kapta indexét, oklevelét. Hazug csótány,gazember.
llnnhegyi
2024. augusztus 31. 11:31 Szerkesztve
Csintalan Ripacs Sándor gyűlölője a polgárságnak. Ő egy lyukas bili ,a komenisták ágya alatt!
2024. augusztus 31. 06:31
Csííííííínytalany Slatya assziszi, hogy ő kakilja a spanyolviaszt.......pedighát NEM! De essztet ő nemtugggya.......Ezéééé hááát na'on okosnak gondojjja.......önmagát. Hijjába..a hósimin főoskolába Egerbe piszokjóól kiképezték....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!