Alaposan kihúzta a gyufát az RTL Gulyás Gergelynél: ezért neheztel a csatornára (VIDEÓ)

2024. október 04. 11:04

A csatorna riportere nem erre a válaszra számított.

2024. október 04. 11:04
Gulyás Gergely

Fotó: Mandiner/Földházi Árpád

Gulyás Gergely a csütörtöki Kormányinfó után válaszolt az újságírói kérdésekre is. Az RTL riportere arról érdeklődött, hogy tervezi-e a kormány ellenőrizni azokat a sajtóorgánumokat, amelyek külföldről kapnak támogatásokat.

Ezt is ajánljuk a témában

Gulyás Gergely a tőle megszokott frappáns választ adta a provokatív kérdésre.

Nem ellenőrzöm Önöket, hanem válaszolok Önöknek.

Csak neheztelek, hogy Bajnokok Ligája-meccseket pénzért lehet nézni. Engem csak az érdekel ezzel kapcsolatban, hogy ingyen lehessen BL-meccseket nézni” – tette hozzá a Miniszterelnökséget vezető miniszter.

Ezt is ajánljuk a témában

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
states-2
2024. október 04. 13:25
Szennycsatorna.
atti64
2024. október 04. 12:43
HULLADÉK CSATORNA VAGYTOK BAZD MEG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
atti64
2024. október 04. 12:43
JO VÁLASZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Typhoon
2024. október 04. 12:15
Ez már rég nem a sportról szól, hanem az üzletről. Az RTL többet ígért, és megnyerte a pályázatot. Ha nem lesz belőle profit, lehet, hogy legközelebb már nem pályáznak érte. Ha a közmédiának jobb lesz az ajánlata, akkor ők viszik. A bajnokság drága, ezért a licenc is az. Valamiből ki kell matekozni a focisták milliós fizetését. Nagyon ritka a mai világban, hogy egy közmédia szereplő ezt az adókból ki tudná kalkulálni, lásd a BBC példáját Angliában.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!