Hidvéghi: Mondjuk el a véleményünket a nemzeti konzultációban!

2024. október 20. 13:28

A politikus szerint Brüsszel a népesedési problémákat továbbra is egyetlen módon, a migráció eszközével akarja orvosolni.

2024. október 20. 13:28
null

Nyitókép forrása: Magyarország Kormánya Facebook-oldala

A Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára, Hidvéghi Balázs egy a kormány közösségi oldalán közzétett videóban foglalta össze a hamarosan kezdődő nemzeti konzultáció jelentőségét. A politikus szerint azért fontos, hogy eredményes legyen a konzultáció, mert „segítséget és erőt ad a kormánynak ahhoz, hogy sikeresen képviselje a magyar önállóságot”.

Brüsszel az elmúlt években számos kérdésben akarta ránk erőszakolni az álláspontját. A legújabb ilyen törekvés most a gazdaságot érinti. Brüsszel gazdasági hidegháborút akar, és elő akarja írni, hogy kivel kereskedhetünk és kivel nem. Ez sérti Magyarország érdekeit. Nekünk az a jó, ha szabadon kereskedhetünk mind a Nyugattal, mind a Kelettel

– mondta Hidvégi Balázs, majd hozzátette, hogy „a gazdaság nem ideológiai kérdés. A gazdaságban semlegességre van szükségünk.”

A videóban Hidvéghi Balázs továbbá elmondta, hogy „a nemzeti konzultációban meg fogják kérdezni a családok véleményét a családi adókedvezményről és a 13. havi nyugdíjról is”. A politikus szerint Brüsszel a népesedései problémákat továbbra is egyetlen módon, a migráció eszközével akarja orvosolni. Mindezen támákkal kapcsolatban a lakosság elmondhatja majd a véleményét a hamarosan kezdődó nemzeti konzultációban.

A videót itt tekintheti meg:

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csubszi
2024. október 20. 21:05
Balosok: se nyerni, se veszteni nem tudtok! Balekok vagytok! Nem véletlenül zavartunk el benneteket 2010-ben: Soha többet titeket nem választunk!
2024. október 20. 20:59 Szerkesztve
A nyugatiak nem merik megkérdezni a népet, ugye, komcsik? Féltek a néptől és joggal! Pusztultok rendesen és ez hamarosan gyorsulni fog:)
Lajoss
2024. október 20. 20:36
Én is kíváncsi vagyok,hogy mit gondol Mari néni Karakószörcsögön a meghirdetett gazdasági semlegességről….😉
sexykitty-5000118
2024. október 20. 17:21
🍓 ️ ­­É­­r­­­t­­­é­­k­­­e­­­l­­­d­­­ ­­a­ ­­s­­­z­­e­­x­­i­­ ­­­p­­u­­n­c­­­i­­m­­­a­­t­­­ 👉 𝐖­­𝐖­𝐖­­.­­𝐗­­­𝟏­𝟖­­.­𝐅­­­𝐔­­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!