Hamarosan indul a nemzeti konzultáció: erről a fontos témáról is elmondhatjuk majd a véleményünket (VIDEÓ)

2024. október 24. 11:27

Hidvéghi Balázs országgyűlési képviselő nemzetközi példákat is felsorolt.

2024. október 24. 11:27

Nyitókép korábbi felvétel. Fotó: MTI/ Ujvári Sándor

A hamarosan induló nemzeti konzultációban a migrációról is mindenki elmondhatja majd a véleményét – jelentette ki Hidvéghi Balázs országgyűlési képviselő abban a videóban, amelyet Magyarország Kormánya is megosztott közösségi oldalán.

A kormánypárti politikus hangsúlyozta, hogy ez azért fontos kérdés ismét, mert az Európai Bíróság döntése szerint napi 1 millió euró büntetést kell Magyarországnak fizetnie, 

csak azért mert nem nyitja meg a határokat a bevándorlók előtt.

Hidvéghi kijelentette, „Brüsszelnek hazánk megbüntetése helyett el kellene végre fogadnia, hogy Magyarország nem akar részt venni a központi migrációs politikában, azaz a bevándorlók kötelező befogadásában és elosztásában”.

A képviselő emlékeztetett, hazánk 10 éve képvisel határozott és változatlan álláspontot ebben az ügyben, miközben Brüsszelnek ez idő alatt nem sikerült megfelelően kezelni a bevándorlási problémákat.

Katasztrofális következmények

Elhangzott, hogy ennek a következményei leginkább Nyugat-Európában „katasztrofálisak”: terrorcselekmények, bandaháborúk, késes támadások, nők elleni erőszak és antiszemitizmus – sorolta.

Ma már ott tartunk, hogy a legfontosabb uniós vívmány, a schengeni rendszer is veszélybe került” 

(...) Számos európai uniós ország, így például Németország, Dánia, Ausztria, Szlovénia vagy Olaszország már döntött a közelmúltban arról, hogy visszaállítja a határellenőrzést a migrációs nyomás miatt” – húzta alá a politikus.

Hidvéghi Balázs ezután leszögezte, Európának az lenne az érdeke, hogy végre megfékezze a migrációt. Ezt mutatják a közelmúlt nyugat-európai választásai, így például a holland, a francia, a német vagy az osztrák választási eredmények. „Olyan témáról van tehát szó, ami hazánk biztonságát érintheti. A hamarosan induló nemzeti konzultációban mindenki elmondhatja majd a véleményét erről a kérdésről is” – tekintett előre a képviselő.

A vonatkozó bejegyzést alább tekintheti meg:

 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000124
2024. október 24. 13:04
🍓 ️ ­É­r­t­­­é­­­k­­­e­­­l­­­d­­­ ­­a­­ ­s­z­­e­­­x­i­ ­­p­­­u­­n­c­­­i­m­a­t­ 👉 𝐖­­𝐖­­𝐖­.­𝐗­𝟏­­𝟖­.­­­𝐅­­­𝐔­­𝐍
Mandiner444hu
2024. október 24. 13:02 Szerkesztve
„NE ÜNNEPELD A HALLOWEENT!” Szigetszentmiklósi Hajnalcsillag Református Óvoda „Van nekünk egy Élő Istenünk, feltámadott megváltónk, Jézus Krisztus! Nem kell nekünk a halált, az ördögöt ünnepelnünk! Nem kell a gyerekeket csontváznak, boszorkánynak öltöztessük! Nem kell átvegyünk semmilyen idegen néptől pogány ünnepeket, szokásokat! Fontos tudni: a halloween a sátánisták ünnepe!”
herden100
2024. október 24. 12:52
MOND EL A VÉLEMÉNYEDET.
genusnexxt
2024. október 24. 12:00
Magyar péniszéről is tovább folytatja a fidkány a sztorit Buksikáim? #pedofidesz #sehonnaibitangorban
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!