Feszültséget okozott Liverpoolban Szoboszlai búcsúajándéka: kiakadt a csapattársa

2024. október 24. 21:17

A magyar válogatott csapatkapitánya a Red Bull Arénában kapott egy, az RB Leipzig címerállatát, egy vörös bikát ábrázoló szobrocskát a klub képviselőitől.

2024. október 24. 21:17
Zenica, 2024. október 13.
Szoboszlai Dominik a magyar labdarúgó-válogatott játékosainak stadionsétáján a Bosznia-Hercegovina ellen a Nemzetek Ligája A divíziójának 3. csoportjában játszott mérkõzés elõtti napon a zenicai Bilino Polje Stadionban 2024. október 13-án.

Nyitókép: MTI/Ilyés Tibor

Mint a Mandiner is megírta: az RB Leipzig vezetősége a szerdai, Liverpool ellen 1–0-ra elveszített BL-meccs után egy apró búcsúajándékkal lepte meg korábbi játékosát, Szoboszlai Dominikot. A Nemzeti Sport szerint ez azonban nem nyerte el a német csapat korábbi védője, Ibrahima Konaté tetszését, aki ajándék nélkül távozott Lipcséből.

A lap a német Bild cikkére hivatkozva arról számolt be, hogy a Liverpool nem járult hozzá ahhoz, hogy az RB Leipzig szerdán egy búcsúajándékkal köszönjön el végleg korábbi középpályásától, Szoboszlai Dominiktól. 

A német klub azonban csütörtökön megosztott egy fényképet, amin látható, hogy Szoboszlai a két csapat BL-meccse után a Red Bull Arénában kapott egy, az RB Leipzig címerállatát, egy vörös bikát ábrázoló szobrocskát a Leipzig képviselőitől,

a poszthoz csupán három pontot kommentelt Konaté, aki semmit sem kapott korábbi együttesétől.

Érdekesség, hogy Konaté valójában több időt töltött el Lipcsében, mint Szoboszlai Dominik – a francia bekk 2017 és 2021 között erősítette az RBL-t, s alapembernek számított a német klubban.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ragazzo-2
2024. október 24. 21:44
"A Liverpool nem járult hozzá ahhoz, hogy az RB Leipzig szerdán egy búcsúajándékkal köszönjön el végleg korábbi középpályásától, Szoboszlai Dominiktól." Ahhoz nem járult hozzá, hogy a meccs előtt búcsúztassák el.
véna
2024. október 24. 21:23
Mert Konatétól még nem búcsúztak el végleg, visszavárják. Ő lesz az új címerállat.
Fregoli
2024. október 24. 21:21
Hali, Mandiner!!! Mi van az Ábrahám Robi által nyilvánosságra hozott pedofil sztorival?!?! Face is blokkolja, Ti sem írtok róla. Valamit, plíz!
sexykitty-5000125
2024. október 24. 21:21
🍓 ️ ­É­r­t­é­­k­­e­­l­­d­­­ ­­­a­­­ ­­s­­­z­­­e­­­x­­i­­­ ­­p­­u­­n­­c­i­­m­­­a­t­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­­.­­𝐗­­­𝟏­­𝟖­­­.­­𝐅­­­𝐔­­­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!