Elszólta magát a Politico: kiderült, mire használná fel Magyar Pétert Brüsszel

2024. október 23. 21:33

Magyarország „visszaterelgetéséről” írt a brüsszeli lap.

2024. október 23. 21:33
Magyar Péter

Nyitókép: Attila KISBENEDEK / AFP

Magyar Péter és Brüsszel kapcsolatáról írt cikket a Politico. A brüsszeli lap említett írásában felidézte a politikus lapnak adott egyik nyilatkozatát, amelyben Magyar úgy fogalmazott: nem hiszi, hogy lennének barátai Brüsszelben. De a cikk a júniusi európai parlamenti választás eredményére is kitért, amelyen – mint a Mandiner olvasói emlékezhetnek – a Fidesz a szavazatok 45 százalékát szerezte meg, Magyar Péter pedig mandátumot szerezve az Európai Néppárt képviselője lett.

El is szólta magát a Politico

A fentieken túl azonban a brüsszeli lap kvázi el is szólta magát, hiszen mint cikkében rámutatott: 

Brüsszel számára Magyar esélyt jelenthet arra, hogy Magyarországot „visszaterelje” az általa elképzelt útra (érdekesség, hogy október 23-i beszédében Orbán Viktor ugyancsak rámutatott: szerinte Brüsszel bábkormányt akar a nyakunkba ültetni. Erről részletesebben itt írtunk – a szerk.), mivel Orbán Viktor egyre erősödő befolyása miatt évek óta konfliktusban áll az EU intézményeivel.

Mint a Politico hozzátette: Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke november 7-én Budapestre látogat, hogy részt vegyen az Európai Politikai Közösség csúcstalálkozóján. Magyar Péter a brüsszeli lap szerint reméli, hogy személyesen is találkozhat a Bizottság elnökével.

Ezt is ajánljuk a témában

A cikket Közép-Európa szakértője, médiafigyelője és piackutatója, a CEPER szemlézte a mandiner.hu számára.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000122
2024. október 23. 23:51
🍓 ️ ­­É­­r­­t­­é­­k­e­­l­d­­ ­­­a­­­ ­­­s­z­­­e­­x­i­­­ ­­p­­u­n­c­­­i­­m­­­a­t­ 👉 𝐖­𝐖­­­𝐖­­.­­­𝐗­­𝟏­­­𝟖­­­.­­𝐅­𝐔­­­𝐍
satrafa-2
2024. október 23. 23:50
Most hallgattam meg az East együttes 1956 című számát, és elment a kedvem attól, hogy csak úgy hagyjam magam terelgetni... A fülembe cseng a szöveg... "hagyták vérbe fagyni ezt a népet"...
lemez
2024. október 23. 23:25
Az atv-én botox elélvezett tőle.Nem tartózkodni kellett volna az ukránoknak lopó újabb pénzek ajándékba adásánál a szavazáskor,dd megbeszélték a kigyó weberrel hogy mit mondsndk itthon ha nyiltan teljesiti kötelességgét a botox szerint.De strump azt mondta negyede se foglalkozik vele hogy a poloska ep képviselői mit mondanak odakinn.Ez igen,jól lenézi poloska szavazóit.,esetleg tudja 50-es iq-val rendelkeznek.
Takagi
2024. október 23. 23:20
Hiába minden, nem fogjuk a börünket adni. Ursu ne gyere ide, utálunk mint a szart.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!