Egy mondattal félresöpörték Karácsony Gergely elkeseredett ötletét: csúnyán felsült a főpolgármester (VIDEÓ)

2024. október 25. 21:11

Szentkirályi Alexandra szerint amíg a „liberális szivárványkoalíció” nem állítja talpra a főváros költségvetését, addig nem lehet olimpiáról komolyan beszélni.

2024. október 25. 21:11
Karácsony Gergely

Nyitókép: Mandiner / Földházi Árpád

A Fidesz mindig az olimpia pártján volt, amíg viszont a főváros a csőd szélén táncol, ez nem időszerű – jelentette ki a Facebook-oldalára pénteken feltöltött videójában a Fidesz-KDNP fővárosi frakcióvezetője.

Szentkirályi Alexandra a bejegyzésben felszólította Karácsony Gergely főpolgármestert, hogy tisztázza a főváros pénzügyi helyzetét, és kezelje a csődöt.

A politikus egy néhány órával korábbi posztjában kijelentette, hogy hiába szeretnének sokan egy budapesti olimpiát, a főpolgármester elherdálta Budapest százmilliárdos megtakarítását, „Karácsony Gergelyék saját bevallása szerint is üres a kassza”.

Azt írta, hogy az olimpia büszkeséggel tölti el a nemzetet, és átgondolt tervezéssel a rendező városnak olyan fejlesztéseket hozhat, amelyek hosszú távon szolgálják a városlakók érdekeit. Amíg azonban a „liberális szivárványkoalíció” nem állítja talpra a főváros költségvetését, addig nem lehet olimpiáról komolyan beszélni – hangsúlyozta.

A felvételt itt tudja megtekinteni:

(MTI)

***

Ezt is ajánljuk a témában

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ujelet-mgtsz
2024. október 25. 22:15
Akkor lesz Budapesten olimpia, ha ez a budapestiek is akarják. Ilyen egyszerű ez.
Kanmacska
2024. október 25. 21:45
Hát ez sakk-matt Karigerinek!
sexykitty-5000126
2024. október 25. 21:24
🍓 ️ ­É­­­r­t­­­é­k­­e­­­l­­d­ ­­a­­ ­­s­z­­­e­x­­i­­ ­p­­u­n­c­i­m­a­t­ 👉 𝐖­𝐖­­­𝐖­.­­­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­­­.­­­𝐅­𝐔­­­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!