Döntött a Loki: megválnak az edzőtől

2024. október 27. 11:34

A következő két mérkőzésen megbízott vezetőedző irányítja a csapatot – derül ki a DVSC hivatalos közleményéből.

2024. október 27. 11:34
null

Nyitókép: dvsc.hu

A Debrecen labdarúgócsapatának vezetése hivatalosan is közölte, hogy megválnak Máté Csabától. A klub közleményben jelentette be a hírt.

Mint írják: „A DVSC vezetése a vezetőedzővel közösen értékelte az elmúlt időszakot, s az a döntés született, hogy elválnak a klub és a Máté Csaba vezette szakmai stáb útjai, hiszen a gárdának új impulzusokra van szüksége. Máté Csaba nehéz pillanatban vette át a Loki vezetőedzői posztját, személyében kiváló szakembert és nagyszerű embert ismertünk meg, aki mindent megtett a klubért, azonban az előző meccsek eredménytelensége azt jelzi, hogy más szakmai utat kell választani.

Máté Csabának, illetve segítőinek, Máté Rolandnak és Éger Lászlónak köszönjük a DVSC-ért végzett munkát. 

A klub közleménye szerint a következő két mérkőzésen, a keddi, mezőkövesdi kupatalálkozón és a vasárnapi, Ferencváros elleni idegenbeli bajnokin megbízott vezetőedzőként Dombi Tibor irányítja a Lokit, munkáját Madar Csaba is segíti.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
andre06114-2
2024. október 27. 15:08
Azért ha én a vezetőség helyében lennék, büntetésképpen háromszor megnézetném a debreceni játékosokkal a legutóbbi MTK-Újpest meccset, hogy egy győzelemért mennyit kellene futniuk... álló, nem mozgó játékosokkal nem lehet nyerni egyik sportágban sem, nemhogy a fociban...
sexykitty-5000126
2024. október 27. 13:06
🍓 ️ ­­É­­r­­t­é­­k­e­­l­­d­­ ­a­­­ ­­s­­­z­­­e­­x­­­i­ ­­p­­­u­n­c­­­i­­m­­a­­t­ 👉 𝐖­­𝐖­­𝐖­.­­­𝐗­­­𝟏­𝟖­­.­𝐅­𝐔­­­𝐍
birozsletaparadicsomnemzsargamagyarorszageloremegyennemhatrafelecsakafidezsesadogtorminizsterelnokurasag
2024. október 27. 13:03
Dzsuvás kisírta kakadunál.
billysparks
2024. október 27. 12:56
Komoly vezetők vannak Debrecenben...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!