Cseh Katalint ismét rászabadítják a magyarokra

2024. október 18. 11:23

Fekete-Győr András meghúzta a váratlant.

2024. október 18. 11:23
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

„Fekete-Győr Andrást és Szarvas Koppány Bendegúzt is bűnösnek mondta ki hivatalos személy elleni erőszakban jogerős ítéletében a Fővárosi Ítélőtábla. Mindkét momentumos politikus felfüggesztett börtönbüntetést kapott – számolt be a Mandiner.

Ezt is ajánljuk a témában

Az ítélet meghozatala után Fekete-Győr András sajtótájékoztatót tartott, ahol hatalmas bejelentést tett:

»Úgy határoztam, és úgy döntöttem, hogy a parlamenti képviselői mandátumomat Cseh Katalinnak adom át, aki az elmúlt évtizedek legjobb európai parlamenti képviselője volt.«

Most bebizonyosodott, hogy a magyar választók bizalmát már elvesztett Momentum vezető politikusai nem hagynak fel a hazánk ellen az elmúlt években folytatott akciókkal. Az is jól látható, hogy Donáth Anna és Cseh Katalin igazi megbízói nem a magyar emberek, hanem a nemzetközi liberális elit, ahol továbbra is számítanak rájuk a Magyarország elleni áskálódásban. Fekete-Győr döntése pedig azt is bizonyítja, hogy egy olyan bukott politikus, mint Cseh Katalin, immár a magyar parlamentben is folytathatja aknamunkáját.

A kérdés csupán az, hogy a Momentum erősen megcsappant népszerűségének jót tesz-e Cseh reaktiválása. Mindenesetre az álmoskönyvek szerint egy zuhanórepülésben lévő pártot nem sok jóval kecsegtet, ha egy csúnyán leszerepelt politikust állít csatasorba.

Ez azonban legyen az ő problémájuk.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hátakkor
2024. október 18. 14:15
A Dobrev polibüró dönt. Ebben is. Még.
herden100
2024. október 18. 14:14
💋 youtu.be/JmiKWTRoiMk?si=rJPzRWe0pqLRG6Ib
makapaka2
2024. október 18. 13:53
Ez az aljas botmixerező , hazaáruló némbert mikor ítélik már el EU-s pénzek jogtalan eltulajdonításáért?
papalimapapa
2024. október 18. 13:49
Miért van bárki is meglepve? A kártyákat, parlamenti belépőket ezeknek a Sorosék osztják. Ha az egyik szar fennakad a szűrőn, küldik a másikat. A másik szűrőből. Egyik nagyobb kaliber, mint a másik. Mondjuk a Fegyőrnél nagyobb kalibert nem volt nehéz találni, de ez legalább profi patkány hazaáruló. Jobb lett volna, ha a rollerfürdető marad.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!